15 Varvas Seksikäs 5 Naisten Korkokenkiä Luistaa Juhlakengät Korkokengät Koko Musta Meille Muoti Huomautti Pumput Qianzulian q7U00t

15 Varvas Seksikäs 5 Naisten Korkokenkiä Luistaa Juhlakengät Korkokengät Koko Musta Meille Muoti Huomautti Pumput Qianzulian q7U00t 15 Varvas Seksikäs 5 Naisten Korkokenkiä Luistaa Juhlakengät Korkokengät Koko Musta Meille Muoti Huomautti Pumput Qianzulian q7U00t 15 Varvas Seksikäs 5 Naisten Korkokenkiä Luistaa Juhlakengät Korkokengät Koko Musta Meille Muoti Huomautti Pumput Qianzulian q7U00t 15 Varvas Seksikäs 5 Naisten Korkokenkiä Luistaa Juhlakengät Korkokengät Koko Musta Meille Muoti Huomautti Pumput Qianzulian q7U00t

Borrelioosi

Meille Juhlakengät Naisten Korkokengät Pumput Seksikäs Korkokenkiä 15 5 Qianzulian Varvas Musta Muoti Luistaa Koko Huomautti Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Juhlakengät Seksikäs Qianzulian 15 Korkokenkiä Koko Naisten Meille Musta Varvas Korkokengät Muoti 5 Huomautti Luistaa Pumput Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Luistaa Juhlakengät Pumput Meille Naisten Qianzulian Koko Seksikäs Korkokenkiä Muoti Musta Korkokengät Varvas 5 Huomautti 15  

PunkitPuolue Sandaalit Hienosti Yu Laatu Naisten Nappikengät Muoti Juhla Lh Valkoinen Korkokenkiä Niitti 36 dqwXn8E

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Suljettuun Kierroksella Weenfashion kengät Toe Korkokengät Vankka Musta Vedä Pumput Naisten HaPHS

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Pumput 15 Luistaa Huomautti Koko Korkokenkiä Korkokengät Seksikäs Qianzulian 5 Musta Meille Juhlakengät Naisten Muoti Varvas Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Korkokengät Musta Varvas Luistaa Juhlakengät Muoti Qianzulian Meille Seksikäs Naisten Korkokenkiä Pumput 15 5 Koko Huomautti Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Hihna Aiweiyi Parven Naisten Alustan Soljet Kaksinkertainen Varvas Beige Juhlakengät Korkokengät Ympäri Pumput zrz5xw1qg

Koko 15 Seksikäs Naisten Huomautti Muoti Meille Musta Varvas Luistaa Qianzulian Korkokenkiä 5 Juhlakengät Pumput Korkokengät Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Toe Naisten Korkokengät Tikari Teräväkärkiset Lähellä Tyylikäs Hopea Kengät Pumput Agogo wPqW1AXRq

Suomen Lyme Borrelioosi Korkokengät Naisten Musta 5 Luistaa 15 Juhlakengät Korkokenkiä Pumput Varvas Muoti Seksikäs Huomautti Meille Koko Qianzulian ry

Pumppu Nilkkalenkki Stiletto Korkokenkiä Korkokengät Aiweiyi Mustat Naisten Alustan Juhlamekko twpZnq6P