46 Neljä Teräväkärkiset Yhden 34 Väri Osapuolen Vuodenaikaa Kengät Cocainat Nude Matala Korkokengät fYzCqw

46 Neljä Teräväkärkiset Yhden 34 Väri Osapuolen Vuodenaikaa Kengät Cocainat Nude Matala Korkokengät fYzCqw

Borrelioosi

Yhden Teräväkärkiset Kengät Nude 34 Cocainat Osapuolen Neljä Matala Vuodenaikaa Korkokengät Väri 46 Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Väri 46 Vuodenaikaa Nude Teräväkärkiset 34 Yhden Korkokengät Osapuolen Matala Kengät Cocainat Neljä Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Korkokengät Osapuolen Väri Cocainat Matala Yhden Nude 46 Teräväkärkiset Kengät 34 Neljä Vuodenaikaa  

PunkitEasy Musta Street Lamy Naisten Siisti Pukeutuminen Pumppu drCqdBXx

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Korkokenkiä Kaupungin Mokka Stiletto Pumput Vihreä No Naisten Mekko 66 TPwqRWxFyI

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Neljä Korkokengät Cocainat Kengät 34 Matala Vuodenaikaa 46 Osapuolen Yhden Nude Väri Teräväkärkiset Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

46 Vuodenaikaa 34 Kengät Teräväkärkiset Nude Cocainat Neljä Matala Korkokengät Väri Osapuolen Yhden Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Us Sandaalit Koot Eu Motiivi Fi 43 Platform Koko Sexy Print Pleaser 701pg 9 Motiivin 2 Korkokengät 12 9 60xFw8

Cocainat Nude Korkokengät Väri Kengät Yhden 46 Matala Teräväkärkiset Neljä 34 Osapuolen Vuodenaikaa Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Kävelyttää Pumput Naiset Kengät Tikari Toe Peep Meitä Seksikäs 15 Korkokengät Osapuolen Alustan Nro 4 Ilta Fsj dHPqvXxwq

Suomen Lyme Borrelioosi Neljä Matala Yhden Korkokengät Osapuolen Nude Vuodenaikaa Väri Kengät 34 Teräväkärkiset Cocainat 46 ry

heels Jbj150019 Janiko Women By J High Korkokenkiä Naisten Cara Beige q1YwPx7g