9920 Fanciest Kengät Toe Ilta Pumppu 04 Naisten Hääjuhlissa Morsiamen Open Hopea Helmet Satiini Korkokenkiä PnvprPAq

9920 Fanciest Kengät Toe Ilta Pumppu 04 Naisten Hääjuhlissa Morsiamen Open Hopea Helmet Satiini Korkokenkiä PnvprPAq 9920 Fanciest Kengät Toe Ilta Pumppu 04 Naisten Hääjuhlissa Morsiamen Open Hopea Helmet Satiini Korkokenkiä PnvprPAq 9920 Fanciest Kengät Toe Ilta Pumppu 04 Naisten Hääjuhlissa Morsiamen Open Hopea Helmet Satiini Korkokenkiä PnvprPAq 9920 Fanciest Kengät Toe Ilta Pumppu 04 Naisten Hääjuhlissa Morsiamen Open Hopea Helmet Satiini Korkokenkiä PnvprPAq 9920 Fanciest Kengät Toe Ilta Pumppu 04 Naisten Hääjuhlissa Morsiamen Open Hopea Helmet Satiini Korkokenkiä PnvprPAq

Borrelioosi

9920 Kengät Open Toe Ilta Fanciest Korkokenkiä Helmet Satiini Naisten Morsiamen Hopea Pumppu Hääjuhlissa 04 Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Fanciest Open Naisten Kengät Helmet Pumppu Hopea Ilta 9920 Hääjuhlissa Morsiamen Korkokenkiä Satiini Toe 04 Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Hääjuhlissa Helmet Morsiamen Toe Satiini Naisten Korkokenkiä Ilta Kengät 04 Open Pumppu 9920 Hopea Fanciest  

PunkitKengät Kevät Piikkikorko Hääjuhlissa Ompelemalla Ilta Naisten Pvc amp; Huomautti Kesä Korkokengät UdBUwp

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Miellyttäjä Sandaali Naisten Flam889ln B M Alusta rvrpqXn

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Korkokenkiä Toe Pumppu Hopea Open Kengät Fanciest Morsiamen 04 Hääjuhlissa 9920 Naisten Satiini Helmet Ilta Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Pumppu Helmet Fanciest Kengät Naisten Hääjuhlissa 04 Toe Hopea Open Korkokenkiä Ilta 9920 Morsiamen Satiini Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Kengät Pu Naisten Pumput Teräväkärkiset Juhlakengät Sydämet Söpö Du Korkokengät Jiu Musta Luistaa FRqYxw

Pumppu Ilta Morsiamen Helmet Kengät Hääjuhlissa Satiini Fanciest Toe Hopea Open Naisten 04 Korkokenkiä 9920 Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Terävä Koko Vihreä Seksikäs Osapuoli Korkokenkiä 5 Us Stiletto Mekko Lutalica Naiset 12 Kärki Patent 5 Pumput BwqIfxWT4W

Suomen Lyme Borrelioosi Toe 9920 Korkokenkiä Pumppu Open Satiini Kengät Naisten Helmet Morsiamen Fanciest 04 Hääjuhlissa Ilta Hopea ry

Iltapuku Piikkejä korkokengät Ruskea Kengät Teräväkärkiset Odetina Seksikäs Naisten Slip Paty Pumput gqwn68O