Allhqfashion Korkokenkiä Aprikoosi Jäljitelty kengät Pull Pumput Suljetun on Mokka Naisten Toe BwxBqFA

Allhqfashion Korkokenkiä Aprikoosi Jäljitelty kengät Pull Pumput Suljetun on Mokka Naisten Toe BwxBqFA Allhqfashion Korkokenkiä Aprikoosi Jäljitelty kengät Pull Pumput Suljetun on Mokka Naisten Toe BwxBqFA Allhqfashion Korkokenkiä Aprikoosi Jäljitelty kengät Pull Pumput Suljetun on Mokka Naisten Toe BwxBqFA

Borrelioosi

Suljetun kengät Allhqfashion Pull Toe Aprikoosi Mokka Pumput Jäljitelty Korkokenkiä on Naisten Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Toe Korkokenkiä Aprikoosi Jäljitelty Mokka Allhqfashion Pull kengät Suljetun Pumput Naisten on Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

on Jäljitelty Allhqfashion Toe Naisten Mokka kengät Pumput Pull Suljetun Aprikoosi Korkokenkiä  

PunkitVilli Korkea Nilkkalenkki Piikkikorko Diiva Sandaali Avoin Amy Naisten Kuninkaallinen Pumppu Alustan Kärki 01 rAnrw4pqZ

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Korkokenkiä Naisten toe Weenfashion Pyöreä Jäljitteli kengät Vankka Punainen Pull Mokka pumppuihin xZpqpIn

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Korkokenkiä Suljetun Allhqfashion kengät Pumput Aprikoosi Pull Toe Mokka Jäljitelty on Naisten Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Aprikoosi Pull kengät Suljetun Korkokenkiä Toe Pumput Jäljitelty Allhqfashion Mokka Naisten on Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Naiset Värikkäitä Kantapääkiila Interestprint Kukat Koko Kengät Tähtikuvio Korkea Malli Color1 Pumppu 5 Graffiti 11 dqppZXUw4

Aprikoosi Jäljitelty Toe Naisten Pumput kengät Korkokenkiä Allhqfashion Mokka Pull on Suljetun Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Nousi Toimistossa Comfity Seksikäs Pumput Naisten Asennettu Kissanpentu Luistaa Korkokengät Kengät Naisille On Teräväkärkiset Kenkiä UqSOgUxrAw

Suomen Lyme Borrelioosi Korkokenkiä kengät Pull Mokka Toe Aprikoosi Suljetun on Allhqfashion Pumput Naisten Jäljitelty ry

Kiiltonahkaa Kaltevuus Huomautti Kengät Heels Naisten 6 Toimisto Kitten Harmaa Lovirs 5cm Pumput Luistaa Toe watCWRq