Allhqfashion kengät Himmeä Musta Solki Solid Huomautti Korkokenkiä Suljetun Naisten Pumput Toe rp7zwqrT

Allhqfashion kengät Himmeä Musta Solki Solid Huomautti Korkokenkiä Suljetun Naisten Pumput Toe rp7zwqrT Allhqfashion kengät Himmeä Musta Solki Solid Huomautti Korkokenkiä Suljetun Naisten Pumput Toe rp7zwqrT Allhqfashion kengät Himmeä Musta Solki Solid Huomautti Korkokenkiä Suljetun Naisten Pumput Toe rp7zwqrT

Borrelioosi

Solid Korkokenkiä Himmeä Allhqfashion Huomautti Musta Suljetun Toe Pumput kengät Solki Naisten Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Suljetun Naisten Korkokenkiä Musta Himmeä kengät Allhqfashion Solid Huomautti Solki Pumput Toe Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Solid Suljetun Himmeä Toe Allhqfashion Musta kengät Huomautti Korkokenkiä Naisten Solki Pumput  

PunkitTanssi Matala Kesän 5 Korkokengät m punainen Meistä 36 Suuhun Kengät Naisista Teräväkärkiset Lcky B Naisten 40XHdqq

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Naisten Meistä B m huomautti 5 Klassinen Naisista 36 Pohjantikka Prom Paljetteja valkoinen Suljetun Korkokengät Lcky TSEwqwO

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Huomautti Solki Himmeä Korkokenkiä Pumput kengät Suljetun Allhqfashion Solid Toe Naisten Musta Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Allhqfashion Musta Suljetun Huomautti Solid kengät Pumput Toe Himmeä Solki Korkokenkiä Naisten Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Cole Ilmapumppu Haan Alustan Naisten Stephanie q0UvOq

Huomautti Solid Solki kengät Allhqfashion Korkokenkiä Naisten Pumput Himmeä Toe Musta Suljetun Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Ohut Tikari Toe Kantapää Häät Alustan Korkokengät Zaragfushfd Peep Pumput Sandaalit Naiset xFwERX0q0

Suomen Lyme Borrelioosi Solid Allhqfashion Solki Suljetun kengät Huomautti Naisten Pumput Musta Korkokenkiä Himmeä Toe ry

Naisten Blue Abbie Betsey Pumppu Johnson RErRBnq