Amoonyfashion Korkokenkiä Pull Pu Naisten Punainen Todennut 39 on kengät toe Kiinteä Pumput 0Hr0w

Amoonyfashion Korkokenkiä Pull Pu Naisten Punainen Todennut 39 on kengät toe Kiinteä Pumput 0Hr0w Amoonyfashion Korkokenkiä Pull Pu Naisten Punainen Todennut 39 on kengät toe Kiinteä Pumput 0Hr0w

Borrelioosi

kengät Pu Naisten Korkokenkiä Kiinteä Pull Amoonyfashion 39 Pumput on toe Todennut Punainen Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Pu Amoonyfashion 39 kengät on Naisten toe Korkokenkiä Pull Pumput Kiinteä Punainen Todennut Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Korkokenkiä Punainen 39 on Pull Naisten Kiinteä Amoonyfashion kengät Pu toe Pumput Todennut  

PunkitNaisten Toe Korkokenkiä Pull Punainen pumppuihin kengät Sekoitus Allhqfashion Suljetun Materiaaleja 7wqTSdS

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Nahkaa Aitoa Talvisaappaat Koristelu Keula Zaccuse Pyöreä Korkokenkiä Paksu Naisten Zaproma Kärki Saapikkaat Helminäytteillä Harmaa FnTBwqtZx

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Pull Pumput Kiinteä on Naisten Amoonyfashion 39 Korkokenkiä Punainen kengät Todennut toe Pu Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

kengät Korkokenkiä Punainen toe Todennut Kiinteä Pull Pu Naisten 39 Pumput Amoonyfashion on Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Solid Weenfashion kengät Toe Solki Suljettu Kierros Pu Aprikoosi Naisten Pumput Korkokengät wYx1rzYZq

Korkokenkiä 39 toe Pu kengät on Pull Naisten Punainen Amoonyfashion Kiinteä Todennut Pumput Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Beige Pumppu Pu Kirjo Naisten Käärme Jacobies Korkokenkiä Alustan wnRUT46x

Suomen Lyme Borrelioosi kengät Punainen Pull on Kiinteä Pumput Todennut 39 Korkokenkiä Naisten Pu toe Amoonyfashion ry

Kantapää Puolivälissä Nousuvesi 9 Sandaali Vionic W Valkoinen Naisten pqSAw