Amoonyfashion Korkokenkiä Pull Pu Naisten Punainen Todennut 39 on kengät toe Kiinteä Pumput 0Hr0w

Amoonyfashion Korkokenkiä Pull Pu Naisten Punainen Todennut 39 on kengät toe Kiinteä Pumput 0Hr0w Amoonyfashion Korkokenkiä Pull Pu Naisten Punainen Todennut 39 on kengät toe Kiinteä Pumput 0Hr0w

Borrelioosi

Naisten kengät Amoonyfashion Kiinteä Todennut Korkokenkiä 39 toe Punainen Pu on Pull Pumput Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

kengät Todennut Pu Kiinteä on toe Korkokenkiä Punainen Pumput Amoonyfashion 39 Pull Naisten Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

on Korkokenkiä toe Kiinteä Pull Amoonyfashion kengät 39 Todennut Punainen Naisten Pu Pumput  

PunkitKengät Teräväkärkiset Soljen Stiletto Hihna Minivog Keltainen Nilkka Korkokenkiä Sandaalit Naisten Pumppuja WO6BqA4Ux7

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Keltainen Sergio Pytoninnahasta Platform Rossi Kengät Avokkaat w7ZXO7q

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Pu Korkokenkiä Amoonyfashion 39 Pumput Todennut toe Naisten on Punainen Kiinteä Pull kengät Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Pumput kengät 39 Punainen Todennut Kiinteä on Amoonyfashion Naisten Pull toe Pu Korkokenkiä Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Avokkaat Strassit 6041 ikäinen Hopea Korkokengät 02z Toe Peep Häät Pumput Platform Uk4 Kukka Eu37 Satiini Helmi xp5Yw7xd

Amoonyfashion kengät Pull Pumput Kiinteä Pu on Punainen 39 Naisten toe Korkokenkiä Todennut Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Belle Koko Fabulicious Eu Sexy 46 5 301f 13 2 Us Korkokenkiä 12 15 Sandaalit Fi d88xBwCqr

Suomen Lyme Borrelioosi Pumput Punainen Pu on Todennut 39 Kiinteä Pull Korkokenkiä kengät toe Amoonyfashion Naisten ry

Naisten Musta Pumput Dkfjki Mekkoja Teräväkärkiset Ammattimaista Kengät Korkokengät Työtä PT6PRzqw