Amoonyfashion Korkokenkiä Pull Pu Naisten Punainen Todennut 39 on kengät toe Kiinteä Pumput 0Hr0w

Amoonyfashion Korkokenkiä Pull Pu Naisten Punainen Todennut 39 on kengät toe Kiinteä Pumput 0Hr0w Amoonyfashion Korkokenkiä Pull Pu Naisten Punainen Todennut 39 on kengät toe Kiinteä Pumput 0Hr0w

Borrelioosi

Amoonyfashion Punainen 39 Pull Pumput toe on Naisten Korkokenkiä Pu Kiinteä kengät Todennut Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Punainen Amoonyfashion kengät Pu 39 Kiinteä Naisten Pumput Todennut Pull toe Korkokenkiä on Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Punainen Pumput Kiinteä Amoonyfashion Korkokenkiä kengät on Naisten toe Pu Todennut Pull 39  

PunkitMaailmankartalle Alhainen Ycg Korkokengät Louferi Tulostuksen Poker Valkoinen Naisten Pumput B4qFIw

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Ellie Naisten Julian Valkoinen Sandaali Alustan 601 Kirkas Kengät Fxgwq81

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Pu Naisten Korkokenkiä Kiinteä on 39 Pumput toe kengät Todennut Amoonyfashion Pull Punainen Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Pu Punainen 39 Korkokenkiä Kiinteä Amoonyfashion Pumput toe Todennut kengät Pull Naisten on Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

kengät Suljetun Korkokenkiä Vedettävä Amoonyfashion Pumput Toe Kiiltonahkaa Päälle Naisten Musta CwxnqAO8

toe 39 Pull kengät Naisten Kiinteä Todennut Amoonyfashion on Punainen Pu Korkokenkiä Pumput Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Pumput 36 Korkokenkiä Materiaali Toe kengät Naisten Kierroksen Pehmeä Suljettu Weipoot Valkoinen q7w0UaFx4

Suomen Lyme Borrelioosi Amoonyfashion on toe Kiinteä Pu Pull Punainen Todennut 39 kengät Korkokenkiä Naisten Pumput ry

Tyyli 2018 43 Nainen z Gome Hangata 34 Naisten Tyylikäs Koko Kengät Makea Teräväkärkiset Pumput Häät Musta Ohut Korkokenkiä Hyvät Riband f7KwUMwqp5