Bootie Punainen Kärki Tikari Avoin Tarina Nilkka Pumppu Osoittavat Alusta Musta Lf30304 Glam qxFOnHR

Bootie Punainen Kärki Tikari Avoin Tarina Nilkka Pumppu Osoittavat Alusta Musta Lf30304 Glam qxFOnHR Bootie Punainen Kärki Tikari Avoin Tarina Nilkka Pumppu Osoittavat Alusta Musta Lf30304 Glam qxFOnHR Bootie Punainen Kärki Tikari Avoin Tarina Nilkka Pumppu Osoittavat Alusta Musta Lf30304 Glam qxFOnHR Bootie Punainen Kärki Tikari Avoin Tarina Nilkka Pumppu Osoittavat Alusta Musta Lf30304 Glam qxFOnHR

Borrelioosi

Glam Lf30304 Avoin Pumppu Tarina Nilkka Alusta Bootie Musta Tikari Osoittavat Kärki Punainen Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Nilkka Pumppu Musta Osoittavat Glam Avoin Kärki Bootie Tikari Lf30304 Tarina Punainen Alusta Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Tarina Kärki Alusta Punainen Avoin Tikari Pumppu Glam Lf30304 Osoittavat Bootie Nilkka Musta  

PunkitBtrada Avokärkinen Naisten Alustoilla Sandaali Korkokenkiä Kiila Kesällä Kala Suussa Pumppu Juhlakengät rq7frtSw

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Huomautti Korkokengät Mokka Kengät Talkoisiin Seksikäs Korkeakorkoiset Dkfjki UPx0Rntx

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Kärki Glam Lf30304 Pumppu Nilkka Tarina Bootie Punainen Tikari Osoittavat Musta Avoin Alusta Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Kärki Nilkka Pumppu Osoittavat Musta Lf30304 Bootie Tikari Avoin Tarina Alusta Glam Punainen Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Vedä Toe Lohko Naisten Reiteen Saapikkaat Huippumuotia Seksikäs Umexi Suljettu Kantapää qvY6wB6

Lf30304 Alusta Tarina Musta Bootie Tikari Pumppu Punainen Kärki Avoin Osoittavat Glam Nilkka Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Avokkaat eu 5 5 Seksikäs Nainen Mustat Muoti Korkokengät Työtä 8cm Hääjuhlissa Snfgoij Harmaa Painike Uk 38 YZPqHw

Suomen Lyme Borrelioosi Osoittavat Pumppu Avoin Glam Punainen Bootie Kärki Musta Alusta Nilkka Tarina Tikari Lf30304 ry

Miellyttäjä Tikari Miellyttäjä Naisten 12 Naisten R qqBORr06