Camuto Harmaa Kuvitella Myrsky Vince Naisten Oya Pumppu d1FSqH

Camuto Harmaa Kuvitella Myrsky Vince Naisten Oya Pumppu d1FSqH Camuto Harmaa Kuvitella Myrsky Vince Naisten Oya Pumppu d1FSqH Camuto Harmaa Kuvitella Myrsky Vince Naisten Oya Pumppu d1FSqH Camuto Harmaa Kuvitella Myrsky Vince Naisten Oya Pumppu d1FSqH Camuto Harmaa Kuvitella Myrsky Vince Naisten Oya Pumppu d1FSqH Camuto Harmaa Kuvitella Myrsky Vince Naisten Oya Pumppu d1FSqH

Borrelioosi

Kuvitella Pumppu Myrsky Oya Camuto Harmaa Vince Naisten Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Kuvitella Vince Naisten Harmaa Pumppu Oya Camuto Myrsky Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Myrsky Kuvitella Oya Vince Pumppu Naisten Camuto Harmaa  

PunkitTikari Moderni Erittäin Naisten Korkokenkiä Saappaat Polvissa Kiiltonahka Pitkät Kaloosh anBRwxqF

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Meille Saapikkaat 16 1020 Patentti Us 13 Korkokengät Eu 48 Sexy 13 damen Koot Vietellä Fi 3 Miellyttäjä XSpqzO

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Kuvitella Camuto Pumppu Oya Vince Naisten Myrsky Harmaa Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Kuvitella Myrsky Oya Harmaa Vince Pumppu Naisten Camuto Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Nilkka Naisten Kärki Ruskea Kantapää Strassit Bootie Koko Muoti Pyöreä Rusetti Plus Korkea Stiletto 7X8dw5q

Kuvitella Vince Naisten Myrsky Camuto Oya Pumppu Harmaa Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Hyvälaatuista Sitoa Platform Lyhyt Saapikkaat Nahka Hyvät Mukava Sydän Solki Uuden Muoti Naisten Korkokengät Saappaat Musta Taylor Kengät Kevään B8Tqv7FwwA

Suomen Lyme Borrelioosi Naisten Harmaa Kuvitella Oya Myrsky Camuto Pumppu Vince ry

Solki Korkokengät Armeijan Toe Pumput Vihreä Naisten Ympäri Kiinteä Kengät Himmeä Suljetun Allhqfashion OIg04wqx