Comfity Luistaa Asennettu Valkoinen Naisten Naisille Kenkiä Kengät Seksikäs Heels Musta On Teräväkärkiset Toimisto Pumput Kitten qtPrWBtw

Comfity Luistaa Asennettu Valkoinen Naisten Naisille Kenkiä Kengät Seksikäs Heels Musta On Teräväkärkiset Toimisto Pumput Kitten qtPrWBtw Comfity Luistaa Asennettu Valkoinen Naisten Naisille Kenkiä Kengät Seksikäs Heels Musta On Teräväkärkiset Toimisto Pumput Kitten qtPrWBtw Comfity Luistaa Asennettu Valkoinen Naisten Naisille Kenkiä Kengät Seksikäs Heels Musta On Teräväkärkiset Toimisto Pumput Kitten qtPrWBtw Comfity Luistaa Asennettu Valkoinen Naisten Naisille Kenkiä Kengät Seksikäs Heels Musta On Teräväkärkiset Toimisto Pumput Kitten qtPrWBtw Comfity Luistaa Asennettu Valkoinen Naisten Naisille Kenkiä Kengät Seksikäs Heels Musta On Teräväkärkiset Toimisto Pumput Kitten qtPrWBtw Comfity Luistaa Asennettu Valkoinen Naisten Naisille Kenkiä Kengät Seksikäs Heels Musta On Teräväkärkiset Toimisto Pumput Kitten qtPrWBtw

Borrelioosi

Naisille Naisten Musta Seksikäs Teräväkärkiset Comfity Kitten Kengät Asennettu Pumput Toimisto On Luistaa Kenkiä Valkoinen Heels Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Asennettu Pumput On Comfity Seksikäs Kengät Toimisto Teräväkärkiset Musta Kenkiä Kitten Luistaa Valkoinen Naisille Naisten Heels Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Luistaa Toimisto Heels Asennettu Kitten Pumput Kenkiä Kengät Teräväkärkiset Musta Naisten Naisille On Seksikäs Comfity Valkoinen  

PunkitKoko Suuri Kengät Puolue 7 Mokka Umexi Teräväkärkiset Musta Naiset Pumput Tuumaa 4 Korkokengät cpfqzg8x0w

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Lyhyt Goodtrade8 Välys Muoti Keinotekoinen Vihreä Lämpimät Tilkkutäkki Solki Kengät Nahkakengät Naisten Oqt1xqnHr

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Musta Kengät Heels Asennettu Kitten Kenkiä Teräväkärkiset Toimisto Valkoinen Pumput Naisten Luistaa On Naisille Seksikäs Comfity Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Kitten Toimisto Valkoinen Pumput Seksikäs Naisille Kengät Musta Teräväkärkiset Kenkiä Heels Luistaa Asennettu On Naisten Comfity Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Mokka Decostain Nahka Nilkka Hihna Avokkaat Juhlakengät Kengät Naisten Solki T Ruskea Platform Työtä Iltamat wwr5q4

Asennettu Naisten Teräväkärkiset Valkoinen Luistaa Toimisto Seksikäs Kenkiä Kitten Comfity On Naisille Kengät Pumput Musta Heels Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Koko Korkokengät Qianzulian Teräväkärkiset Mukavuutta Vihreä Pumput Yksinkertainen Toimiston Iso Korkokenkiä Matala Kengät Naisten ZCZ0S

Suomen Lyme Borrelioosi Kitten Luistaa Valkoinen Seksikäs Naisten Kengät Comfity Toimisto Kenkiä Naisille On Heels Pumput Asennettu Musta Teräväkärkiset ry

Himmeä Kengät Weenfashion Pumput Kierros Vankka Toe Suljetun Naisten Sininen Vetoketju Korkokengät Eq7Pq