Fuksia Lasitettu Korkokenkiä Takaisin Naisten Minivog D'orsay Kaksivärinen YgqAxvwIWT

Fuksia Lasitettu Korkokenkiä Takaisin Naisten Minivog D'orsay Kaksivärinen YgqAxvwIWT Fuksia Lasitettu Korkokenkiä Takaisin Naisten Minivog D'orsay Kaksivärinen YgqAxvwIWT Fuksia Lasitettu Korkokenkiä Takaisin Naisten Minivog D'orsay Kaksivärinen YgqAxvwIWT Fuksia Lasitettu Korkokenkiä Takaisin Naisten Minivog D'orsay Kaksivärinen YgqAxvwIWT Fuksia Lasitettu Korkokenkiä Takaisin Naisten Minivog D'orsay Kaksivärinen YgqAxvwIWT

Borrelioosi

Minivog Kaksivärinen Lasitettu D'orsay Takaisin Fuksia Korkokenkiä Naisten Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Minivog Takaisin Kaksivärinen Naisten Lasitettu D'orsay Korkokenkiä Fuksia Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Naisten Minivog Fuksia Lasitettu D'orsay Korkokenkiä Takaisin Kaksivärinen  

PunkitHerkullinen Rosela Luonnollinen Korkokenkiä Nilkkalenkki Avokärkinen Sandaali qpqrP

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Morsian Alustan Häät z Prom Peep Gome Morsiamen Viininpunainen Tummansininen Morsiusneitojen Norsunluun Kengät Pumput Hp1560iac Toe Naisten Valkoinen Korkokengät Strassit qEgnwn7R

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

D'orsay Kaksivärinen Fuksia Korkokenkiä Lasitettu Minivog Takaisin Naisten Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Lasitettu Fuksia Minivog Naisten Korkokenkiä Takaisin D'orsay Kaksivärinen Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Toe Korkokengät 5cm Paistaa Kultaa Kengät Pumput Pukeutuminen Tikari Naisten Teräväkärkiset Rainstar qyYcCvtnw

D'orsay Takaisin Minivog Kaksivärinen Korkokenkiä Lasitettu Naisten Fuksia Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Pu Weenfashion Musta Yksilankaista Kengät Solki Pumput Naisten Suljettu Toe Korkokengät tq1qPrw7

Suomen Lyme Borrelioosi D'orsay Kaksivärinen Korkokenkiä Naisten Lasitettu Minivog Fuksia Takaisin ry

Jeweled Teräväkärkiset Chris Stiletto Illalla Naisten 15 Korkokenkiä Timantteja Lila Kengät t Ainoa Pumput Täysi Satiini Luistaa 4 Meihin qnqHwExR18