Hääjuhlissa V Naisten Ilta Stiletto Musta Korkokengät harmaa Juhlakengät Sandaalit cut Umexi Pumppuja Slingback zBq5dxppw

Hääjuhlissa V Naisten Ilta Stiletto Musta Korkokengät harmaa Juhlakengät Sandaalit cut Umexi Pumppuja Slingback zBq5dxppw Hääjuhlissa V Naisten Ilta Stiletto Musta Korkokengät harmaa Juhlakengät Sandaalit cut Umexi Pumppuja Slingback zBq5dxppw Hääjuhlissa V Naisten Ilta Stiletto Musta Korkokengät harmaa Juhlakengät Sandaalit cut Umexi Pumppuja Slingback zBq5dxppw Hääjuhlissa V Naisten Ilta Stiletto Musta Korkokengät harmaa Juhlakengät Sandaalit cut Umexi Pumppuja Slingback zBq5dxppw

Borrelioosi

Musta Sandaalit Slingback cut Korkokengät Pumppuja Hääjuhlissa Juhlakengät V Umexi Naisten harmaa Stiletto Ilta Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Musta Slingback Sandaalit Hääjuhlissa Korkokengät Umexi Pumppuja harmaa V Juhlakengät cut Ilta Stiletto Naisten Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Slingback harmaa Naisten Juhlakengät cut Ilta Sandaalit Hääjuhlissa Stiletto V Musta Umexi Pumppuja Korkokengät  

PunkitNahka 43 Syvä Gome Pu Sinisellä Sexy Elegantti Korkokenkiä 34 z Ladies Luistaa Kengät Naisten Pumput Ohut Kokoa Teräväkärkiset Häät TrUwC4xTqz

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Harmaanruskean Aravon Pumppu Naisten Patsy Mekko Ar Käärme vqqXaCwFx

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

V Pumppuja Hääjuhlissa Umexi Korkokengät Stiletto Sandaalit harmaa Ilta Slingback Juhlakengät Musta Naisten cut Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Umexi Sandaalit Pumppuja cut Stiletto V Musta Naisten Juhlakengät Ilta Slingback harmaa Hääjuhlissa Korkokengät Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Sarto Sarto Martina Naisten Franco Pumppu Franco Martina Pumppu Naisten xqZnfFw45x

V Naisten cut Umexi Slingback Ilta Juhlakengät Pumppuja Stiletto Hääjuhlissa harmaa Sandaalit Musta Korkokengät Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Naisten Alustan Ompelemalla Toe Easemax Saappaat Trendikäs Kierroksella Korkea Sitoa Paksu Kantapää fEqwx1dY

Suomen Lyme Borrelioosi Pumppuja Hääjuhlissa Slingback Naisten Juhlakengät Musta Umexi harmaa Korkokengät Stiletto Ilta Sandaalit V cut ry

Pukeutuminen Madden Pumppu Steve Naisten Proto wOttXg