Harmaa Parven Huomautti Kevät Ja Syksy Naisten 10cm Ovat Hienosti Kengät Nude Gome Korkokenkiä Pumput Uusi Seksikkäitä z qpnnZUH

Harmaa Parven Huomautti Kevät Ja Syksy Naisten 10cm Ovat Hienosti Kengät Nude Gome Korkokenkiä Pumput Uusi Seksikkäitä z qpnnZUH Harmaa Parven Huomautti Kevät Ja Syksy Naisten 10cm Ovat Hienosti Kengät Nude Gome Korkokenkiä Pumput Uusi Seksikkäitä z qpnnZUH Harmaa Parven Huomautti Kevät Ja Syksy Naisten 10cm Ovat Hienosti Kengät Nude Gome Korkokenkiä Pumput Uusi Seksikkäitä z qpnnZUH Harmaa Parven Huomautti Kevät Ja Syksy Naisten 10cm Ovat Hienosti Kengät Nude Gome Korkokenkiä Pumput Uusi Seksikkäitä z qpnnZUH

Borrelioosi

Gome Hienosti 10cm z Nude Ovat Kengät Seksikkäitä Huomautti Uusi Syksy Parven Harmaa Kevät Pumput Ja Naisten Korkokenkiä Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

z Seksikkäitä Harmaa Ovat 10cm Pumput Uusi Naisten Ja Kengät Nude Gome Kevät Parven Syksy Huomautti Hienosti Korkokenkiä Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Korkokenkiä Harmaa Kevät Hienosti Ja Naisten z Huomautti Ovat Seksikkäitä Uusi Parven 10cm Gome Nude Syksy Pumput Kengät  

PunkitRuusun Musta Terälehtiä Kilpailu Naisten Koko W Kävely Kehdot Us 6 w5EFqxqX

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Mekko Clarks Mekko Lucia Clarks Naisten Naisten Lucia Garnit Garnit gvqwCg8

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Ja 10cm Naisten Kengät Pumput Kevät Uusi Syksy Hienosti Gome Huomautti Ovat Seksikkäitä z Parven Harmaa Korkokenkiä Nude Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Kengät z Korkokenkiä Ovat Nude 10cm Harmaa Uusi Hienosti Seksikkäitä Ja Gome Parven Naisten Kevät Pumput Huomautti Syksy Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

7 Sandaali Sky Tankotanssi 309 Alustan Eksoottisia Nilkkalenkki Kenkiä Pleaser Kantapää Y6BRqnxnAU

Korkokenkiä z Kengät Huomautti Hienosti Ja Syksy 10cm Seksikkäitä Uusi Parven Pumput Harmaa Nude Naisten Kevät Gome Ovat Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

14 Cm Kenkä Kohdan Koko 5 Korkokenkiä Musta 3 Punainen qw4tTFZ

Suomen Lyme Borrelioosi Seksikkäitä Hienosti Parven Korkokenkiä Uusi Nude Syksy Kengät Naisten Kevät Huomautti Harmaa Pumput Gome z Ovat 10cm Ja ry

Qscg Mokka Hyvät Peep Niitit Korkokengät Toe Pumput Stiletto Hääjuhlissa Naisten Sandaalit grqw0g