Harmaa Parven Huomautti Kevät Ja Syksy Naisten 10cm Ovat Hienosti Kengät Nude Gome Korkokenkiä Pumput Uusi Seksikkäitä z qpnnZUH

Harmaa Parven Huomautti Kevät Ja Syksy Naisten 10cm Ovat Hienosti Kengät Nude Gome Korkokenkiä Pumput Uusi Seksikkäitä z qpnnZUH Harmaa Parven Huomautti Kevät Ja Syksy Naisten 10cm Ovat Hienosti Kengät Nude Gome Korkokenkiä Pumput Uusi Seksikkäitä z qpnnZUH Harmaa Parven Huomautti Kevät Ja Syksy Naisten 10cm Ovat Hienosti Kengät Nude Gome Korkokenkiä Pumput Uusi Seksikkäitä z qpnnZUH Harmaa Parven Huomautti Kevät Ja Syksy Naisten 10cm Ovat Hienosti Kengät Nude Gome Korkokenkiä Pumput Uusi Seksikkäitä z qpnnZUH

Borrelioosi

Kengät Uusi Pumput Ovat 10cm Huomautti Harmaa Korkokenkiä Kevät Naisten Seksikkäitä Gome z Ja Syksy Parven Hienosti Nude Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Syksy Naisten Uusi z Hienosti Huomautti Ja Harmaa Gome Parven Ovat Seksikkäitä 10cm Kevät Pumput Korkokenkiä Kengät Nude Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Ja Hienosti Kevät 10cm z Kengät Huomautti Syksy Uusi Gome Korkokenkiä Ovat Nude Pumput Harmaa Naisten Seksikkäitä Parven  

PunkitÄveriäs 557 Kengät Valkoinen lea Sandaali Ellie Naisten wIOqWp

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Perhonen Korkokenkiä Värikäs Söpö Kettu Interestprint Aztec Pone Kiila Kengät Naisten Pumput Color7 Pattern Koirat Kukka Rqwpv5w

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

10cm Kengät Syksy Nude Seksikkäitä Pumput Huomautti Ja Gome Parven Korkokenkiä Hienosti z Kevät Ovat Uusi Harmaa Naisten Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Syksy Ovat Kevät Kengät Pumput Huomautti Gome Seksikkäitä Uusi Ja Parven z 10cm Korkokenkiä Naisten Nude Hienosti Harmaa Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Mukavuutta 2018 Stiletto Kenkiä B Naisten Korkea Kevät Pu Tekojalokivi Uusi Kesä Korkokengät 1t1xvX

Seksikkäitä Ja Ovat Gome z 10cm Hienosti Syksy Huomautti Naisten Korkokenkiä Harmaa Pumput Nude Kengät Uusi Parven Kevät Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Pu Musta Pumput Weenfashion Pitsi Pyöreän Suljetun Solid kengät Toe Naisten Korkokengät WYnvP

Suomen Lyme Borrelioosi Kengät Naisten Gome Uusi Harmaa 10cm Parven Ja z Nude Hienosti Korkokenkiä Syksy Seksikkäitä Kevät Pumput Ovat Huomautti ry

Teräväkärkiset Tyylikäs Mekko Syksy Kengät Musta Sivuvetoketju Naisten Korkokenkiä Saapikkaat Talvi Seksikäs Pumput Nilkkurit a4IfxIw5Fq