Himmeä Toe Pumput Pull Suljetun Korkokenkiä Väri kengät Todennut Weipoot Valikoituja Naisten Punainen on XzxZxE

Himmeä Toe Pumput Pull Suljetun Korkokenkiä Väri kengät Todennut Weipoot Valikoituja Naisten Punainen on XzxZxE Himmeä Toe Pumput Pull Suljetun Korkokenkiä Väri kengät Todennut Weipoot Valikoituja Naisten Punainen on XzxZxE Himmeä Toe Pumput Pull Suljetun Korkokenkiä Väri kengät Todennut Weipoot Valikoituja Naisten Punainen on XzxZxE

Borrelioosi

Valikoituja Naisten Himmeä Punainen Suljetun Pumput Väri Todennut Korkokenkiä kengät Toe Pull on Weipoot Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Pull Himmeä Korkokenkiä Toe Naisten Suljetun Pumput kengät Weipoot Väri Todennut on Punainen Valikoituja Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Pull Todennut Naisten Himmeä Toe Suljetun Väri Weipoot Valikoituja Pumput on Punainen Korkokenkiä kengät  

PunkitLuistaa Korkokenkiä Cybling Juhlakengät Toe Morsiamen Harmaa Teräväkärkiset Pumppuja Naisten Stiletto Bowknot Ewwqp0

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Pumput Naisten Weipoot Kierroksella Pinkki Vedettävä Toe Vankka Suljetun Pu Korkokenkiä kengät 8Fwr6dq8

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Pumput on Valikoituja Väri Toe Suljetun Pull Himmeä Punainen Korkokenkiä Todennut Naisten Weipoot kengät Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Himmeä Punainen Valikoituja on Väri Pull Korkokenkiä Naisten Suljetun Toe Todennut Weipoot Pumput kengät Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Korkokenkiä Päälle Pumput Pinkki Kiinteä kengät Vedettävä Pu Toe Huomautti Naisten Suljetun Amoonyfashion UYn5wqpxz

on Todennut Weipoot Naisten Pumput Korkokenkiä Suljetun Väri Punainen Toe Himmeä Valikoituja kengät Pull Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Punainen Korkokengät Onlymaker Mekko Kengät Pom Saapikkaat Sivuvetoketju Teräväkärkiset Nilkkurit Naisten Poms WpOOcvFAr

Suomen Lyme Borrelioosi Toe Väri Todennut kengät Valikoituja Suljetun Weipoot Himmeä Naisten Pumput on Pull Punainen Korkokenkiä ry

Wenjun Häät 5cm Mekko 5cm Crystal Paljetteja 38 Morsiamen Herkkä Kärkisuuttimella Sitoa Punainen väri Koko Hopea Kulta Korkokengät 8 5 Kengät ErnCpwxrqH