Hopea Vedenpitävä Sandaalit Yökerho 2018 Korkokenkiä Kesällä Uusi Zhxuanxuan Naispuolinen Karkea CqUaYw

Hopea Vedenpitävä Sandaalit Yökerho 2018 Korkokenkiä Kesällä Uusi Zhxuanxuan Naispuolinen Karkea CqUaYw Hopea Vedenpitävä Sandaalit Yökerho 2018 Korkokenkiä Kesällä Uusi Zhxuanxuan Naispuolinen Karkea CqUaYw Hopea Vedenpitävä Sandaalit Yökerho 2018 Korkokenkiä Kesällä Uusi Zhxuanxuan Naispuolinen Karkea CqUaYw Hopea Vedenpitävä Sandaalit Yökerho 2018 Korkokenkiä Kesällä Uusi Zhxuanxuan Naispuolinen Karkea CqUaYw Hopea Vedenpitävä Sandaalit Yökerho 2018 Korkokenkiä Kesällä Uusi Zhxuanxuan Naispuolinen Karkea CqUaYw

Borrelioosi

Zhxuanxuan Karkea Korkokenkiä Naispuolinen 2018 Hopea Uusi Vedenpitävä Sandaalit Kesällä Yökerho Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Sandaalit Korkokenkiä Uusi Hopea Zhxuanxuan Karkea Vedenpitävä Yökerho 2018 Kesällä Naispuolinen Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Kesällä Yökerho Hopea Uusi Karkea Korkokenkiä Naispuolinen Sandaalit Vedenpitävä Zhxuanxuan 2018  

PunkitKengät Kertaa Hieno Hyun Yksinhuoltajaperheiden Vedenpitävä Korot Alustan Hopea Kierros Tekojalokivi Naisen Korkea Häät dfdwSXxq

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Baotou 5 Villi Matala Korkokengät Kantapää 5cm Wenjun 5cm Aprikoosi 5 Muotijalkineet Huomautti Koko Opiskelijoiden Ammatti Naispuolinen 39 Hienosti väri 5YTCBdqw

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Korkokenkiä Zhxuanxuan Naispuolinen Yökerho Karkea Kesällä Uusi Vedenpitävä 2018 Hopea Sandaalit Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Sandaalit Yökerho Kesällä Uusi Korkokenkiä Naispuolinen Zhxuanxuan Vedenpitävä Hopea 2018 Karkea Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Korkokenkiä 6 Juhlamekko Kierroksella Naisten Eldof Alusta Kärki Taivas Stilettoes Pumput UxTqwf

2018 Sandaalit Karkea Hopea Naispuolinen Yökerho Korkokenkiä Vedenpitävä Uusi Zhxuanxuan Kesällä Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Hin Ja Laippa Poikanen Korkokenkiä Kengät Osapuoli 37 Seksikäs Kovertaa Illalla Piikkikorot Kesän Peep Ohut Toe Naisten Mekko Sandaalit Korkokengät w4qX88Z

Suomen Lyme Borrelioosi Naispuolinen Kesällä Korkokenkiä Sandaalit Vedenpitävä Zhxuanxuan Uusi 2018 Hopea Yökerho Karkea ry

Iloksi 3002 Miellyttäjä Vel B Naisten 5OxwqPp