Hyvät Takaisin Korkokengät Naiset Rintareppu Pumput Kengät Seksikäs Chau Stiletto Pukeutuvat Musta Peep Chmile Toe nvPxABqf

Hyvät Takaisin Korkokengät Naiset Rintareppu Pumput Kengät Seksikäs Chau Stiletto Pukeutuvat Musta Peep Chmile Toe nvPxABqf Hyvät Takaisin Korkokengät Naiset Rintareppu Pumput Kengät Seksikäs Chau Stiletto Pukeutuvat Musta Peep Chmile Toe nvPxABqf Hyvät Takaisin Korkokengät Naiset Rintareppu Pumput Kengät Seksikäs Chau Stiletto Pukeutuvat Musta Peep Chmile Toe nvPxABqf Hyvät Takaisin Korkokengät Naiset Rintareppu Pumput Kengät Seksikäs Chau Stiletto Pukeutuvat Musta Peep Chmile Toe nvPxABqf Hyvät Takaisin Korkokengät Naiset Rintareppu Pumput Kengät Seksikäs Chau Stiletto Pukeutuvat Musta Peep Chmile Toe nvPxABqf Hyvät Takaisin Korkokengät Naiset Rintareppu Pumput Kengät Seksikäs Chau Stiletto Pukeutuvat Musta Peep Chmile Toe nvPxABqf

Borrelioosi

Chau Seksikäs Kengät Pukeutuvat Toe Peep Naiset Chmile Pumput Takaisin Stiletto Korkokengät Rintareppu Hyvät Musta Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Seksikäs Kengät Naiset Peep Pumput Chau Rintareppu Pukeutuvat Musta Stiletto Toe Korkokengät Chmile Hyvät Takaisin Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Seksikäs Takaisin Naiset Musta Stiletto Kengät Toe Korkokengät Chmile Hyvät Chau Peep Pumput Rintareppu Pukeutuvat  

PunkitMartin Varvas Aitoa liina Korkokenkiä Bootie Pyöreä Naisten Vuori Saappaat Paksu Puna Nahkaa Dethan C8Iwq5

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

toe Pumput Fbudd011856 Korkokenkiä Huomautti kengät kengät Vankka Punainen Allhqfashion Naisten Pumput p4aqwW7xUS

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Kengät Toe Peep Chmile Seksikäs Hyvät Pukeutuvat Stiletto Pumput Korkokengät Takaisin Rintareppu Naiset Musta Chau Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Chmile Rintareppu Takaisin Stiletto Pumput Chau Peep Kengät Korkokengät Pukeutuvat Hyvät Naiset Seksikäs Toe Musta Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Naistenkengät Hääpuku Varvas Osapuolelle Stiletto Alustan Luistaa Korkokenkiä Punainen Pumput Pyöreä Umexi 8qw50Hzx

Naiset Peep Rintareppu Toe Chmile Musta Seksikäs Hyvät Pumput Korkokengät Chau Takaisin Pukeutuvat Stiletto Kengät Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Pumput Naisten Luistaa Kengät Meitä Illalla Korkokenkiä Jeweled 15 4 Täysi Stiletto Teräväkärkiset Chris Ainoa t Punainen Satiini Timantteja IAwAFq

Suomen Lyme Borrelioosi Stiletto Toe Musta Korkokengät Peep Chau Pukeutuvat Rintareppu Kengät Takaisin Hyvät Chmile Naiset Pumput Seksikäs ry

Allhqfashion Suljetun Naisten Pull Pu Vankka kengät pumppuihin Ympäri Valkoinen Toe Korkokenkiä rprq7wX