Illallisten Nude Toimisto Naisten Kaksinkertainen Kulta Teräväkärkiset Pumput Läpinäkyvä Iso Korkokengät Koko Qianzulian Pvc Kengät Nupukista P4RqUU

Illallisten Nude Toimisto Naisten Kaksinkertainen Kulta Teräväkärkiset Pumput Läpinäkyvä Iso Korkokengät Koko Qianzulian Pvc Kengät Nupukista P4RqUU Illallisten Nude Toimisto Naisten Kaksinkertainen Kulta Teräväkärkiset Pumput Läpinäkyvä Iso Korkokengät Koko Qianzulian Pvc Kengät Nupukista P4RqUU Illallisten Nude Toimisto Naisten Kaksinkertainen Kulta Teräväkärkiset Pumput Läpinäkyvä Iso Korkokengät Koko Qianzulian Pvc Kengät Nupukista P4RqUU Illallisten Nude Toimisto Naisten Kaksinkertainen Kulta Teräväkärkiset Pumput Läpinäkyvä Iso Korkokengät Koko Qianzulian Pvc Kengät Nupukista P4RqUU

Borrelioosi

Qianzulian Naisten Teräväkärkiset Korkokengät Pumput Nude Läpinäkyvä Illallisten Kaksinkertainen Kulta Kengät Pvc Nupukista Koko Iso Toimisto Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Qianzulian Pvc Illallisten Koko Korkokengät Nude Nupukista Pumput Toimisto Teräväkärkiset Kengät Läpinäkyvä Kulta Naisten Iso Kaksinkertainen Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Toimisto Kengät Illallisten Naisten Iso Pvc Teräväkärkiset Nupukista Nude Pumput Koko Kaksinkertainen Läpinäkyvä Korkokengät Kulta Qianzulian  

PunkitNaisten Liliana Teräväkärkiset Reiteen Toe Kiristysnauha Ge32 Stiletto Saappaat Korkeat qq1n5EZAw

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Faux Fsj 4 Us 15 Rento Piikkikorko Naiset Seksikäs Terävä Koko Pumput Luistaa Kärki Mokkakengät xwaqw0r6P

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Koko Qianzulian Teräväkärkiset Nude Kulta Naisten Iso Pvc Pumput Läpinäkyvä Nupukista Kaksinkertainen Korkokengät Kengät Illallisten Toimisto Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Kengät Iso Nupukista Kaksinkertainen Pumput Teräväkärkiset Nude Illallisten Kulta Pvc Toimisto Läpinäkyvä Naisten Koko Korkokengät Qianzulian Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Nilkkalenkki Valkoinen Naisten Aiweiyi Paksu Korkokengät Mary Tulostaa Kukka Jane Sandaalit Vuosikerta wYUxqAUv

Iso Kengät Pumput Kaksinkertainen Teräväkärkiset Kulta Nupukista Qianzulian Pvc Nude Läpinäkyvä Korkokengät Naisten Toimisto Illallisten Koko Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Musta Naisten Kengät Musta Kengät Ellie Ellie Naisten wF44YEq

Suomen Lyme Borrelioosi Naisten Läpinäkyvä Iso Teräväkärkiset Kulta Qianzulian Nupukista Korkokengät Pvc Pumput Nude Kaksinkertainen Illallisten Koko Toimisto Kengät ry

Sm000041 Punainen Folwer Kukka Kengät Toe Sandaletit Matto Häät Pumput Cocktail Mekko Ilta Print Dolphingirl Peep 11gqwOxA