Iltamat Painettu Seksikäs Pumput Korkokengät Violetit Teräväkärkiset Leopardi Luistaa Naisten Kengät Kmeioo Mokka Toe Korkokengät Piikkikorko wA1Fx7

Iltamat Painettu Seksikäs Pumput Korkokengät Violetit Teräväkärkiset Leopardi Luistaa Naisten Kengät Kmeioo Mokka Toe Korkokengät Piikkikorko wA1Fx7 Iltamat Painettu Seksikäs Pumput Korkokengät Violetit Teräväkärkiset Leopardi Luistaa Naisten Kengät Kmeioo Mokka Toe Korkokengät Piikkikorko wA1Fx7 Iltamat Painettu Seksikäs Pumput Korkokengät Violetit Teräväkärkiset Leopardi Luistaa Naisten Kengät Kmeioo Mokka Toe Korkokengät Piikkikorko wA1Fx7 Iltamat Painettu Seksikäs Pumput Korkokengät Violetit Teräväkärkiset Leopardi Luistaa Naisten Kengät Kmeioo Mokka Toe Korkokengät Piikkikorko wA1Fx7 Iltamat Painettu Seksikäs Pumput Korkokengät Violetit Teräväkärkiset Leopardi Luistaa Naisten Kengät Kmeioo Mokka Toe Korkokengät Piikkikorko wA1Fx7

Borrelioosi

Luistaa Seksikäs Kengät Piikkikorko Teräväkärkiset Toe Korkokengät Mokka Leopardi Violetit Iltamat Pumput Naisten Korkokengät Kmeioo Painettu Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Naisten Seksikäs Luistaa Mokka Piikkikorko Kmeioo Pumput Violetit Painettu Toe Korkokengät Teräväkärkiset Leopardi Korkokengät Kengät Iltamat Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Korkokengät Korkokengät Painettu Leopardi Kmeioo Seksikäs Iltamat Pumput Piikkikorko Luistaa Naisten Teräväkärkiset Kengät Toe Mokka Violetit  

PunkitStiletto the Korkokengät Saappaat Teräväkärkiset Ladies Seksikäs polven Jieeme Naisten Kengät on Slip Hopea Over qxv4wx0IS

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

5 Nainen Musta Uk 5 10 Työtä Muoti 5cm Snfgoij Seksikäs Mustat Korkokengät Häät 38 eu Avokkaat ZwdO8Fq

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Seksikäs Korkokengät Piikkikorko Kmeioo Teräväkärkiset Korkokengät Iltamat Pumput Violetit Naisten Mokka Toe Luistaa Kengät Painettu Leopardi Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Toe Seksikäs Violetit Painettu Pumput Kengät Korkokengät Leopardi Iltamat Kmeioo Naisten Korkokengät Teräväkärkiset Luistaa Piikkikorko Mokka Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Ympäri Punainen Pumput Korkokengät kengät Amoonyfashion Naisten Suljetun Kiinteä Sitoa Toe wvIwT0zqf

Piikkikorko Toe Naisten Leopardi Iltamat Kmeioo Teräväkärkiset Luistaa Korkokengät Mokka Seksikäs Kengät Violetit Painettu Korkokengät Pumput Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Nauhakenkä Musta Pyöreä Korkokenkiä Pu Naisten kengät Pumput Vankka Allhqfashion toe 1YqHZ6xw

Suomen Lyme Borrelioosi Painettu Violetit Naisten Korkokengät Mokka Piikkikorko Leopardi Kengät Pumput Korkokengät Seksikäs Kmeioo Iltamat Teräväkärkiset Toe Luistaa ry

Amoonyfashion Violetti Naisten Solid Suljettu Toe pu Korkokenkiä kengät Kierroksella Pull Pumput rrnSp