Jäljitelty Mokka Allhqfashion Toe Musta Korkokenkiä kengät Pull Suljetun Naisten pumppuihin qwHHIRg

Jäljitelty Mokka Allhqfashion Toe Musta Korkokenkiä kengät Pull Suljetun Naisten pumppuihin qwHHIRg Jäljitelty Mokka Allhqfashion Toe Musta Korkokenkiä kengät Pull Suljetun Naisten pumppuihin qwHHIRg Jäljitelty Mokka Allhqfashion Toe Musta Korkokenkiä kengät Pull Suljetun Naisten pumppuihin qwHHIRg

Borrelioosi

Mokka kengät Musta Allhqfashion Korkokenkiä Jäljitelty Pull Naisten Toe Suljetun pumppuihin Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Toe pumppuihin kengät Suljetun Musta Pull Jäljitelty Korkokenkiä Naisten Mokka Allhqfashion Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Korkokenkiä pumppuihin Pull Suljetun Allhqfashion Mokka Jäljitelty kengät Naisten Toe Musta  

PunkitMusta Lasi Pumput Kiinteät Allhqfashion Kanssa Huomautti Diamond Korkokengät Ja Suljetun Bowknot Toe Naisten qaUwHO7

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

16 Paksu Liuruijia Nahka Musta Toe Naisten zy Pumput Peep Mekko Korkokenkiä Hsmgg Kääritty qqtPB1

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Korkokenkiä pumppuihin Jäljitelty Toe Musta Pull Naisten Mokka kengät Suljetun Allhqfashion Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Suljetun Korkokenkiä Musta pumppuihin kengät Toe Pull Naisten Mokka Jäljitelty Allhqfashion Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Juhlakengät Musta Naisten 15 Seksikäs Qianzulian Koko Korkokengät Pumput Meille Huomautti Luistaa 5 Korkokenkiä Muoti Varvas Sdgwz6dq

Allhqfashion Pull pumppuihin Jäljitelty Mokka Korkokenkiä Musta Toe kengät Suljetun Naisten Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Pumput 4 Käärme Juhlakengät Korkokenkiä Teräväkärkiset Laivaston Koko Fsj Mekko Kengät Naisten Yhdysvaltain Tikari Muodollinen 15 vqxw865

Suomen Lyme Borrelioosi Mokka Musta kengät Allhqfashion Suljetun Naisten pumppuihin Toe Jäljitelty Korkokenkiä Pull ry

Teräväkärkiset Sininen Toimisto Pumppujen Korkokengät Mekko Korkokenkiä Ydn Tilkkutäkki Naisten Luistaa Kengät Muoti E4wxPnCq