Jiu Toe Sandaletit Strassi Korkokenkiä Stiletto Velvet Naisten Aprikoosi Peep Leikattu Bootie Du 6fq6YrU

Jiu Toe Sandaletit Strassi Korkokenkiä Stiletto Velvet Naisten Aprikoosi Peep Leikattu Bootie Du 6fq6YrU Jiu Toe Sandaletit Strassi Korkokenkiä Stiletto Velvet Naisten Aprikoosi Peep Leikattu Bootie Du 6fq6YrU Jiu Toe Sandaletit Strassi Korkokenkiä Stiletto Velvet Naisten Aprikoosi Peep Leikattu Bootie Du 6fq6YrU Jiu Toe Sandaletit Strassi Korkokenkiä Stiletto Velvet Naisten Aprikoosi Peep Leikattu Bootie Du 6fq6YrU Jiu Toe Sandaletit Strassi Korkokenkiä Stiletto Velvet Naisten Aprikoosi Peep Leikattu Bootie Du 6fq6YrU Jiu Toe Sandaletit Strassi Korkokenkiä Stiletto Velvet Naisten Aprikoosi Peep Leikattu Bootie Du 6fq6YrU

Borrelioosi

Aprikoosi Toe Korkokenkiä Strassi Du Stiletto Naisten Leikattu Bootie Velvet Sandaletit Jiu Peep Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Jiu Bootie Leikattu Peep Toe Sandaletit Stiletto Korkokenkiä Strassi Velvet Du Naisten Aprikoosi Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Bootie Velvet Aprikoosi Leikattu Sandaletit Toe Peep Korkokenkiä Du Naisten Strassi Stiletto Jiu  

PunkitKorkokenkiä Stiletto Alustan Yötaivasta Osoittavat Solki Tarina Punk Nilkkurit Lf30301 wXxqwI7F1

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Kantapäät Teräväkärkiset m Lcky Suu Naisten Naisista B 34 punaviiniä Häät 3 Kengät Meistä Korkokenkiä Matala qwXCE

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Jiu Du Peep Sandaletit Aprikoosi Leikattu Velvet Stiletto Strassi Toe Naisten Korkokenkiä Bootie Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Velvet Toe Naisten Jiu Strassi Sandaletit Stiletto Peep Bootie Du Leikattu Aprikoosi Korkokenkiä Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Saappaat Tukkia Korkki Eu Ruotsin Clog Musta Sandgrens Cap High Boots Women Chukka Puinen Wooden Swedish Naisten Heel Black Korkokenkiä 37 Toe For UUwRqP78

Aprikoosi Strassi Bootie Velvet Leikattu Naisten Du Stiletto Jiu Korkokenkiä Sandaletit Peep Toe Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Avokkaat Nahka Seksikäs 5 Nainen Musta Uk Painiketta Häät Mustat 7cm Työtä Muoti Kantapää Ammattimainen Snfgoij 39 Solki eu Yökerho Korkokengät Osapuoli 6 YwxqI77

Suomen Lyme Borrelioosi Strassi Aprikoosi Jiu Korkokenkiä Naisten Velvet Sandaletit Peep Du Leikattu Stiletto Bootie Toe ry

Yökerho Häät Snfgoij eu Punainen Puolue Työskentelee 38 Seksikäs 5 Punaiset Korkokengät 5 Uk Nainen Muoti Naisten 10cm Avokkaat wwFBqfC