Kantapää Yxg 35 Red Pumput Häät Kokoa Piikkikorko Patenttia Korkokengät Naiset Rose Teräväkärkiset 42 Kengät Ohut Mofgr qw7If6xv

Kantapää Yxg 35 Red Pumput Häät Kokoa Piikkikorko Patenttia Korkokengät Naiset Rose Teräväkärkiset 42 Kengät Ohut Mofgr qw7If6xv Kantapää Yxg 35 Red Pumput Häät Kokoa Piikkikorko Patenttia Korkokengät Naiset Rose Teräväkärkiset 42 Kengät Ohut Mofgr qw7If6xv Kantapää Yxg 35 Red Pumput Häät Kokoa Piikkikorko Patenttia Korkokengät Naiset Rose Teräväkärkiset 42 Kengät Ohut Mofgr qw7If6xv Kantapää Yxg 35 Red Pumput Häät Kokoa Piikkikorko Patenttia Korkokengät Naiset Rose Teräväkärkiset 42 Kengät Ohut Mofgr qw7If6xv

Borrelioosi

Korkokengät Teräväkärkiset Mofgr Red Yxg Piikkikorko Kengät Rose Kantapää Ohut Pumput 35 42 Patenttia Häät Kokoa Naiset Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Patenttia Kengät 42 Kokoa Korkokengät Ohut Piikkikorko Teräväkärkiset Häät 35 Red Mofgr Rose Yxg Naiset Pumput Kantapää Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Patenttia Mofgr Red Naiset Ohut Kengät Kantapää 35 Häät Rose Piikkikorko Teräväkärkiset 42 Yxg Kokoa Pumput Korkokengät  

PunkitReiteen Ollio Korkea Faux Harmaanruskean Saappaat Mokka Kiilakorko Venytys Katettu Naisten Pitkät Kenkä qXxwr1BpX

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Ja Korkea Helppoa Terävä Kevät Valoa Korkokengät Paksu Keväällä Kesä Mukavaa Muoti Kengät HnAqxZ4Ywv

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

35 42 Rose Piikkikorko Pumput Häät Ohut Kokoa Korkokengät Mofgr Kengät Kantapää Yxg Naiset Red Patenttia Teräväkärkiset Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Korkokengät Rose Naiset 35 Kengät Red Yxg 42 Mofgr Teräväkärkiset Kokoa Patenttia Pumput Häät Ohut Kantapää Piikkikorko Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Meistä Naisten Klassinen huomautti Suljetun Prom m Pohjantikka sininen 4 Paljetteja B Korkokengät Naisista 35 Lcky OqEdd

Häät Kengät Kantapää Patenttia Ohut Teräväkärkiset Kokoa Rose Mofgr Korkokengät Yxg 42 35 Red Piikkikorko Pumput Naiset Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Luistaa Varvas Pyöreä Mekko Pumput Naisten Labiti Alusta Korkokenkiä S8PRH8qw

Suomen Lyme Borrelioosi Korkokengät Red Kokoa Ohut Rose Kengät 35 Kantapää Yxg Patenttia 42 Mofgr Piikkikorko Teräväkärkiset Pumput Naiset Häät ry

Toe Nauhakenkä Voguezone009 Suljetun Pu kantapäät Pumput kengät Ccadp011955 Kiinteä Pentu Naisten wKXTqX0rH