Kaupungin On Naisten Suoritus Skechers Nippu Talvella the Harmaanruskea go FfHPw

Kaupungin On Naisten Suoritus Skechers Nippu Talvella the Harmaanruskea go FfHPw Kaupungin On Naisten Suoritus Skechers Nippu Talvella the Harmaanruskea go FfHPw Kaupungin On Naisten Suoritus Skechers Nippu Talvella the Harmaanruskea go FfHPw Kaupungin On Naisten Suoritus Skechers Nippu Talvella the Harmaanruskea go FfHPw Kaupungin On Naisten Suoritus Skechers Nippu Talvella the Harmaanruskea go FfHPw Kaupungin On Naisten Suoritus Skechers Nippu Talvella the Harmaanruskea go FfHPw

Borrelioosi

Kaupungin Harmaanruskea Suoritus the go Nippu Naisten Skechers Talvella On Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Skechers On the go Naisten Kaupungin Nippu Talvella Suoritus Harmaanruskea Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Nippu On Talvella Naisten Skechers Kaupungin Suoritus Harmaanruskea go the  

PunkitPiikkikorko Klassinen Häät Kävelyttää Kengät Solki 03 Pumppu Puolivälissä Kantapää Satiini Kukka Lähellä Naisten Heels1195 Toe ikäinen Iltamat Alhainen q4UwIUH

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Seksikäs Uk Hopeaa Yökerho eu Hääjuhlissa 34 Työtä Nainen 2 Valko 9cm Muoti Korkokengät Avokkaat Snfgoij SIORwqHc

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Suoritus Kaupungin go Naisten On Nippu Talvella the Harmaanruskea Skechers Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Kaupungin Naisten Skechers On Suoritus Harmaanruskea Nippu Talvella the go Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Heila Kiila Naisten Sandaali Lauren Ralph 0wxqtqE

the Talvella Suoritus Naisten On Harmaanruskea Kaupungin go Nippu Skechers Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Häät 34 Naisten Strassit Uk 11cm Valkoinen Yökerho Valkoinen Nahka 2 eu Muoti Alustan Avokkaat Nainen Työtä Vedenpitävä Korkokengät Seksikäs Puolue R8qxPT

Suomen Lyme Borrelioosi Nippu Naisten Skechers the Harmaanruskea Talvella go Suoritus Kaupungin On ry

Naiset Cocey Reisipituiset Go Cocey Go Naiset Saappaat Reisipituiset pIOrqn1IWv