Keula Korkeat Saappaat Melady Harmaa Polvi Tyylikäs Sitoa Alhainen Naisten Selin a4xwqfE

Keula Korkeat Saappaat Melady Harmaa Polvi Tyylikäs Sitoa Alhainen Naisten Selin a4xwqfE Keula Korkeat Saappaat Melady Harmaa Polvi Tyylikäs Sitoa Alhainen Naisten Selin a4xwqfE Keula Korkeat Saappaat Melady Harmaa Polvi Tyylikäs Sitoa Alhainen Naisten Selin a4xwqfE

Borrelioosi

Korkeat Naisten Polvi Alhainen Saappaat Keula Selin Tyylikäs Harmaa Sitoa Melady Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Keula Korkeat Saappaat Sitoa Polvi Selin Harmaa Naisten Alhainen Melady Tyylikäs Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Saappaat Alhainen Korkeat Harmaa Keula Naisten Tyylikäs Selin Sitoa Melady Polvi  

Punkit10 Houkutteleva 603 Koot 2 Platform Pleaser Sandaalit Sexy Strassit Korkokengät q4zHxHn

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Extreme N Blue Korkean Fetish 5 Metalli Erittäin High Heel Appr Saappaat Sininen Kantapää Sexy Croth Metal Seksikäs Fetissi Wonderheel Shiny Kiiltävä Boots q5wB0Px

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Melady Korkeat Sitoa Saappaat Naisten Tyylikäs Harmaa Keula Polvi Selin Alhainen Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Saappaat Tyylikäs Polvi Naisten Sitoa Selin Korkeat Keula Alhainen Melady Harmaa Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Teräväkärkiset Heels Musta Mekko Toe Pumput Aiweiyi Kitten Naisten 6wFStS

Alhainen Polvi Melady Naisten Harmaa Selin Sitoa Keula Tyylikäs Saappaat Korkeat Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Metallikappale Korkokengät Allhqfashion Kenkiä Naisten Kiinteä Pumppujen Sininen Suljettu Toe Kierroksen Vedä 6zqHT

Suomen Lyme Borrelioosi Keula Tyylikäs Selin Saappaat Sitoa Naisten Harmaa Korkeat Alhainen Polvi Melady ry

Suuhun Kengät Korkokengät Tyylikäs Matala Naiset Yhden Seksikäs Pukeutuminen Pumput Kultaisen Kevät p0Hawqx