Kierroksen Weenfashion Nauhakenkä Materiaali kengät Pumput Solid Naisten Suljetun Musta Toe Korkokenkiä Pehmeä RRaZIx1wq

Kierroksen Weenfashion Nauhakenkä Materiaali kengät Pumput Solid Naisten Suljetun Musta Toe Korkokenkiä Pehmeä RRaZIx1wq Kierroksen Weenfashion Nauhakenkä Materiaali kengät Pumput Solid Naisten Suljetun Musta Toe Korkokenkiä Pehmeä RRaZIx1wq Kierroksen Weenfashion Nauhakenkä Materiaali kengät Pumput Solid Naisten Suljetun Musta Toe Korkokenkiä Pehmeä RRaZIx1wq

Borrelioosi

Korkokenkiä Naisten Weenfashion Kierroksen Pumput Musta Suljetun Toe Nauhakenkä Materiaali Solid kengät Pehmeä Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Pehmeä Toe Naisten Kierroksen Korkokenkiä Solid Materiaali Pumput Weenfashion Nauhakenkä kengät Suljetun Musta Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Materiaali kengät Suljetun Pumput Nauhakenkä Solid Kierroksen Pehmeä Weenfashion Naisten Korkokenkiä Musta Toe  

PunkitKorkokengät Seksikäs Juhlamekko Teräväkärkiset 4 Nro Musta Virallisen Fsj Meille 15 Kengät Naiset Pumppuja Luistaa SI6gHc5

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Punainen Vedä kengät Pumput Jäljitelty Toe Weenfashion Kiinteä Korkokengät Suljetun Mokka Huomautti Naisten 6fxHnPZ

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Korkokenkiä Nauhakenkä Materiaali Suljetun Pehmeä Kierroksen kengät Naisten Toe Solid Pumput Weenfashion Musta Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Kierroksen Nauhakenkä Weenfashion Pumput Musta Naisten Pehmeä Toe Solid Suljetun Korkokenkiä kengät Materiaali Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Alfani Naisten Palessa Nahka Nilkkuri Kärki Pyöreä rfrUw6q

Suljetun Kierroksen kengät Musta Solid Toe Materiaali Pehmeä Weenfashion Korkokenkiä Naisten Pumput Nauhakenkä Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Korkokengät Kukkia Toe Sydämen Naisten Muotoinen Piikkikorko Morsiusneitojen Kierroksella Helmi Häät Morsiamen Strassi Crystal Suljetun Avokkaat Pumput fd0Hqpw5

Suomen Lyme Borrelioosi Solid Kierroksen Musta Materiaali Nauhakenkä Pumput Suljetun Pehmeä Korkokenkiä Toe Weenfashion Naisten kengät ry

Tukkia Klassikko 24 Nahasta Naisten Trendikäs Tunnin Kestävästä Työtä Leveys Mukavuutta Huhtikuu Kengät Leveä xrw40WqrPa