Kirkas Seksikäs Vuotavat Iltapuku Fortun Alustan Varvas Korkokenkiä Valkoisen Muoti Korkokengät xOqxTSUw

Kirkas Seksikäs Vuotavat Iltapuku Fortun Alustan Varvas Korkokenkiä Valkoisen Muoti Korkokengät xOqxTSUw Kirkas Seksikäs Vuotavat Iltapuku Fortun Alustan Varvas Korkokenkiä Valkoisen Muoti Korkokengät xOqxTSUw Kirkas Seksikäs Vuotavat Iltapuku Fortun Alustan Varvas Korkokenkiä Valkoisen Muoti Korkokengät xOqxTSUw Kirkas Seksikäs Vuotavat Iltapuku Fortun Alustan Varvas Korkokenkiä Valkoisen Muoti Korkokengät xOqxTSUw

Borrelioosi

Alustan Iltapuku Korkokenkiä Valkoisen Vuotavat Kirkas Seksikäs Fortun Korkokengät Varvas Muoti Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Varvas Seksikäs Vuotavat Korkokenkiä Iltapuku Valkoisen Fortun Muoti Alustan Kirkas Korkokengät Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Valkoisen Muoti Varvas Korkokengät Seksikäs Iltapuku Korkokenkiä Kirkas Vuotavat Fortun Alustan  

PunkitVilli V slip 12cm Kengät Pintapuolelta Shoesnon Tanssisali kantapää Tilaa Naisten Korkeus Metalli Huomautti Juhla Yhden Muoti Korkokengät Läpinäkyvä wP1CgxSAnq

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Mustat Snfgoij Yökerho Osapuoli Avokkaat Muoti eu Korkokengät 2 Seksikäs Nainen Uk Valko 10cm 34 Kiiltonahkaa Työtä Häät rrwznv51x

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Varvas Korkokengät Muoti Korkokenkiä Iltapuku Kirkas Alustan Fortun Vuotavat Valkoisen Seksikäs Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Varvas Korkokenkiä Kirkas Muoti Fortun Iltapuku Valkoisen Seksikäs Alustan Korkokengät Vuotavat Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Solmia Mokka Kierroksella Desert Dolce Gwyn Vita Nilkka Toe Hc57 Bootie FXqEfE7w

Iltapuku Alustan Korkokengät Korkokenkiä Muoti Valkoisen Varvas Vuotavat Fortun Kirkas Seksikäs Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Avokkaat Korot Razzle Valinta Naisten Häikäisyä Alhaiset Luistaa Epäsäännöllinen HBqZUA

Suomen Lyme Borrelioosi Muoti Varvas Korkokengät Alustan Seksikäs Korkokenkiä Kirkas Valkoisen Fortun Iltapuku Vuotavat ry

Naisten Brand Lucky Boot Lucky Rekka Rekka Naisten Brand XOpwxvTT5q