Korkokengät Pumput Alustan Keula Tarina Peeptoe Kaksisävyiset Stiletto Seksikäs Lf40501 Musta Osoittavat 7WqxZ0fn

Korkokengät Pumput Alustan Keula Tarina Peeptoe Kaksisävyiset Stiletto Seksikäs Lf40501 Musta Osoittavat 7WqxZ0fn Korkokengät Pumput Alustan Keula Tarina Peeptoe Kaksisävyiset Stiletto Seksikäs Lf40501 Musta Osoittavat 7WqxZ0fn Korkokengät Pumput Alustan Keula Tarina Peeptoe Kaksisävyiset Stiletto Seksikäs Lf40501 Musta Osoittavat 7WqxZ0fn Korkokengät Pumput Alustan Keula Tarina Peeptoe Kaksisävyiset Stiletto Seksikäs Lf40501 Musta Osoittavat 7WqxZ0fn Korkokengät Pumput Alustan Keula Tarina Peeptoe Kaksisävyiset Stiletto Seksikäs Lf40501 Musta Osoittavat 7WqxZ0fn

Borrelioosi

Pumput Kaksisävyiset Peeptoe Korkokengät Osoittavat Musta Seksikäs Alustan Tarina Stiletto Keula Lf40501 Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Osoittavat Tarina Pumput Stiletto Kaksisävyiset Alustan Seksikäs Musta Korkokengät Lf40501 Keula Peeptoe Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Seksikäs Korkokengät Keula Stiletto Osoittavat Tarina Peeptoe Musta Pumput Kaksisävyiset Lf40501 Alustan  

PunkitKenkä Ammattilainen Helppo Nupukkia Toimii Sitoutuvat Terveydenhuollon Naisten Ruskea SnxfwxH

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Sandals Shoes hihna Naisten Womens Toe Soljen High Wedding Ankle Eldof Tummansininen blue Peep Sandaalit strap Heel Buckle T Kengät Dark Korkokenkiä Dress Nilkka T 10cm Pumps Pumput Hääpuku Rxt6Iq

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Kaksisävyiset Lf40501 Stiletto Osoittavat Musta Keula Seksikäs Pumput Korkokengät Tarina Alustan Peeptoe Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Stiletto Korkokengät Osoittavat Peeptoe Keula Alustan Lf40501 Seksikäs Musta Tarina Kaksisävyiset Pumput Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Sandaali Naisten Alusta Iloksi Miellyttäjä 678lc Bsa M O1BWYwqWU

Osoittavat Alustan Keula Korkokengät Pumput Peeptoe Seksikäs Tarina Lf40501 Stiletto Musta Kaksisävyiset Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Häät Kenkiä Aitoa Tikari Naisten Mekko Nahkaa Avokkaat Kengät Tekojalokivi Teräväkärkiset Korkokenkiä Perhonen Nilkkuri Seksikäs qPxA1T

Suomen Lyme Borrelioosi Musta Stiletto Lf40501 Pumput Seksikäs Keula Alustan Peeptoe Osoittavat Tarina Korkokengät Kaksisävyiset ry

Sotilaallinen Kengät Saapikkaat Naisten Korot Sitoa Teräväkärkiset Zip Korkeat Ratsastussaappaat Reiteen Sysea Alhaiset Torjumiseksi 1a56wBqx6