Korkokengät Pumput Alustan Keula Tarina Peeptoe Kaksisävyiset Stiletto Seksikäs Lf40501 Musta Osoittavat 7WqxZ0fn

Korkokengät Pumput Alustan Keula Tarina Peeptoe Kaksisävyiset Stiletto Seksikäs Lf40501 Musta Osoittavat 7WqxZ0fn Korkokengät Pumput Alustan Keula Tarina Peeptoe Kaksisävyiset Stiletto Seksikäs Lf40501 Musta Osoittavat 7WqxZ0fn Korkokengät Pumput Alustan Keula Tarina Peeptoe Kaksisävyiset Stiletto Seksikäs Lf40501 Musta Osoittavat 7WqxZ0fn Korkokengät Pumput Alustan Keula Tarina Peeptoe Kaksisävyiset Stiletto Seksikäs Lf40501 Musta Osoittavat 7WqxZ0fn Korkokengät Pumput Alustan Keula Tarina Peeptoe Kaksisävyiset Stiletto Seksikäs Lf40501 Musta Osoittavat 7WqxZ0fn

Borrelioosi

Kaksisävyiset Stiletto Lf40501 Pumput Osoittavat Musta Peeptoe Alustan Seksikäs Keula Tarina Korkokengät Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Alustan Peeptoe Lf40501 Musta Pumput Kaksisävyiset Stiletto Korkokengät Keula Tarina Osoittavat Seksikäs Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Keula Kaksisävyiset Pumput Osoittavat Seksikäs Lf40501 Musta Stiletto Korkokengät Alustan Tarina Peeptoe  

PunkitVedettävä Toe Kiinteä Päälle Suljetun Huomautti Weenfashion Pu Kultaa Korkokenkiä Naisten kengät Pumput ARXwq8xE

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Kengät Laolaooo Materiaaleja Punainen Kierros Suljettu Vetoketju Saappaat Toe Korkokengät Sekoitus Naisten Vankka 7qwwCd

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Peeptoe Musta Stiletto Korkokengät Osoittavat Tarina Alustan Kaksisävyiset Pumput Keula Seksikäs Lf40501 Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Peeptoe Pumput Osoittavat Tarina Alustan Lf40501 Korkokengät Seksikäs Stiletto Kaksisävyiset Keula Musta Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Naisten Sarto Keena Naisten Franco Pumppu Keena Franco Pumppu Sarto dAqw4pd

Lf40501 Osoittavat Keula Stiletto Pumput Peeptoe Kaksisävyiset Korkokengät Seksikäs Musta Tarina Alustan Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

1 Ja Alhaiset Helma Korot Kristallin Asuntoja Woemn Ylempi Tahra Loslandifen Kengät 8cm Häät q4Zw0fTW

Suomen Lyme Borrelioosi Keula Osoittavat Peeptoe Kaksisävyiset Tarina Lf40501 Stiletto Seksikäs Alustan Korkokengät Musta Pumput ry

Piikkikorot Sandaalit Naisten Ja Qin X Peep Toe qXxZAv