Korkokengät Ympäri Sitoa Pumput kengät Vankka Pinkki Naisten Toe Suljetun Weipoot qw1UOxO

Korkokengät Ympäri Sitoa Pumput kengät Vankka Pinkki Naisten Toe Suljetun Weipoot qw1UOxO Korkokengät Ympäri Sitoa Pumput kengät Vankka Pinkki Naisten Toe Suljetun Weipoot qw1UOxO Korkokengät Ympäri Sitoa Pumput kengät Vankka Pinkki Naisten Toe Suljetun Weipoot qw1UOxO

Borrelioosi

Toe Sitoa Naisten Vankka Ympäri Suljetun Weipoot Pinkki kengät Pumput Korkokengät Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Pumput Vankka Korkokengät kengät Suljetun Ympäri Naisten Toe Sitoa Pinkki Weipoot Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

kengät Sitoa Pumput Toe Vankka Ympäri Weipoot Naisten Korkokengät Pinkki Suljetun  

PunkitBlack Sandals Musta Sandaalit Klassinen Eldof Open High Classic Dress Womens Korkokenkiä Pumps Shoes Kiiltonahka Toe Naisten Hääpuku Slingback Pumput Kengät Avokärkinen Leather Wedding Heel 12cm Patent 4Yq1Rnxwtq

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

4 14 S0le Punaiset Mekko Neuvottelukierroksella Korkokenkiä Vihreä alhaalla Punainen Korkokengät Varpaat Kengät Naisten Perus Koosta B0tt0m Chris t Seksikäs Pumpun 10cm Luistaa 4RwTSRax

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Toe Pinkki Suljetun kengät Pumput Ympäri Korkokengät Naisten Weipoot Sitoa Vankka Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Weipoot Ympäri Toe Pinkki Naisten Pumput Suljetun Vankka Sitoa kengät Korkokengät Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Luistaa Teräväkärkiset Seitsemän Upea Nahkaa Käsintehty Korkokenkiä Stiletto Pumppu Kengät Naisten Aitoa Musta Yhdeksän R1wq8fw

Sitoa kengät Naisten Suljetun Ympäri Korkokengät Vankka Toe Pinkki Pumput Weipoot Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Glitter Satiini Morsiamen Korkokenkiä Stiletto Peittämillä Naisten Häät Toe Bangfox Strassit Löytää Pumput Kengät Sininen Peep xvaqwwF6

Suomen Lyme Borrelioosi kengät Pumput Naisten Sitoa Pinkki Suljetun Ympäri Vankka Korkokengät Toe Weipoot ry

Teräväkärkiset Vaaleansininen on Liiketoimintaan Toimiston 85mm Naisten Kengät Seksikäs Denim Korkokengät Pumput Modemoven Slip Stiletto T7xZww