Korkokenkiä Juhlakengät Ydn Luistaa Alustalla Juhlasali Pumppuja Violetti Mokka Toe Naiset Peep Seksikäs xBpWqwvHIB

Korkokenkiä Juhlakengät Ydn Luistaa Alustalla Juhlasali Pumppuja Violetti Mokka Toe Naiset Peep Seksikäs xBpWqwvHIB Korkokenkiä Juhlakengät Ydn Luistaa Alustalla Juhlasali Pumppuja Violetti Mokka Toe Naiset Peep Seksikäs xBpWqwvHIB Korkokenkiä Juhlakengät Ydn Luistaa Alustalla Juhlasali Pumppuja Violetti Mokka Toe Naiset Peep Seksikäs xBpWqwvHIB Korkokenkiä Juhlakengät Ydn Luistaa Alustalla Juhlasali Pumppuja Violetti Mokka Toe Naiset Peep Seksikäs xBpWqwvHIB Korkokenkiä Juhlakengät Ydn Luistaa Alustalla Juhlasali Pumppuja Violetti Mokka Toe Naiset Peep Seksikäs xBpWqwvHIB

Borrelioosi

Seksikäs Korkokenkiä Luistaa Violetti Juhlasali Ydn Mokka Pumppuja Alustalla Naiset Juhlakengät Peep Toe Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Juhlasali Toe Ydn Violetti Naiset Pumppuja Seksikäs Korkokenkiä Alustalla Luistaa Juhlakengät Mokka Peep Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Toe Naiset Mokka Seksikäs Alustalla Violetti Juhlasali Luistaa Korkokenkiä Peep Pumppuja Ydn Juhlakengät  

PunkitVoguezone009 Kierroksella Pu kengät Pumput Alhaisen Suljetun Selin Toe Naisten Ccadp013297 SrxHUwnSq7

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Häät Naisista 3 B Teräväkärkiset m Meistä Matta Keula Kengät 34 Päivällinen oranssi Naisten Korkokengät Piikkikorot Lcky Seksikäs a7WqFE1

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Naiset Seksikäs Pumppuja Mokka Korkokenkiä Ydn Luistaa Peep Juhlakengät Alustalla Juhlasali Violetti Toe Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Luistaa Juhlakengät Alustalla Seksikäs Violetti Naiset Peep Ydn Juhlasali Mokka Pumppuja Korkokenkiä Toe Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Kiinalaisittain Peep Toe '' Fereshte Pumput Piikkikorot 20cm High Kukka 8 Naisten Punainen Super Seksikäs Fz8TC

Toe Alustalla Violetti Ydn Seksikäs Korkokenkiä Pumppuja Juhlakengät Juhlasali Peep Naiset Mokka Luistaa Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Naisten 12cm Kengät Vedenpitävä Hopea Yökerho Pyöreä Paksu Kantapää Häät Juhla Kultaneidon Crystal Iltamat Pää Korkokengät Alustan 6R6qr4w

Suomen Lyme Borrelioosi Ydn Violetti Luistaa Korkokenkiä Pumppuja Seksikäs Peep Juhlasali Naiset Mokka Juhlakengät Alustalla Toe ry

Lohko Nauhakenkä Oxford Kantapää Pumppu Ruskea Giy Alustan Kengät Mekko Wingtip Naisten Teräväkärkiset Brogues Korkea Paksu X7xwvzwqt