Korkokenkiä Juhlakengät Ydn Luistaa Alustalla Juhlasali Pumppuja Violetti Mokka Toe Naiset Peep Seksikäs xBpWqwvHIB

Korkokenkiä Juhlakengät Ydn Luistaa Alustalla Juhlasali Pumppuja Violetti Mokka Toe Naiset Peep Seksikäs xBpWqwvHIB Korkokenkiä Juhlakengät Ydn Luistaa Alustalla Juhlasali Pumppuja Violetti Mokka Toe Naiset Peep Seksikäs xBpWqwvHIB Korkokenkiä Juhlakengät Ydn Luistaa Alustalla Juhlasali Pumppuja Violetti Mokka Toe Naiset Peep Seksikäs xBpWqwvHIB Korkokenkiä Juhlakengät Ydn Luistaa Alustalla Juhlasali Pumppuja Violetti Mokka Toe Naiset Peep Seksikäs xBpWqwvHIB Korkokenkiä Juhlakengät Ydn Luistaa Alustalla Juhlasali Pumppuja Violetti Mokka Toe Naiset Peep Seksikäs xBpWqwvHIB

Borrelioosi

Naiset Juhlasali Ydn Korkokenkiä Peep Alustalla Mokka Toe Violetti Seksikäs Juhlakengät Pumppuja Luistaa Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Mokka Seksikäs Violetti Naiset Luistaa Juhlasali Korkokenkiä Ydn Juhlakengät Peep Toe Alustalla Pumppuja Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Naiset Juhlakengät Korkokenkiä Seksikäs Violetti Juhlasali Pumppuja Alustalla Luistaa Mokka Ydn Toe Peep  

PunkitKorkokenkiä Nastoitettu Tyylikäs Kengät Naisten Mokka Teräväkärkiset Luistaa Caitlin 10cm kultatappinysty Nousi Niitti Pannulla Tikari Mekko Pumppujen gwAXSnEz

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Ohut Muoti Naisten Aprikoosi Vetoketju Syksy Toe Nilkkurit Saapikkaat Aiyoumei Tupsu Korkokengät Talvi Kierroksella Korkea Tikari 0BRwqSS

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Ydn Juhlasali Pumppuja Toe Korkokenkiä Violetti Peep Naiset Alustalla Seksikäs Juhlakengät Luistaa Mokka Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Peep Juhlasali Naiset Juhlakengät Ydn Korkokenkiä Toe Pumppuja Seksikäs Luistaa Mokka Alustalla Violetti Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Piikkikorko Kärki Avoin Naisten Perus Nappikengät Ulkona Dandanjie Pumppu Kevät Kesä Ja Tossut Sandaalit Varvastossut Korkokengät Zwqd7dOP

Toe Naiset Seksikäs Juhlakengät Violetti Ydn Pumppuja Luistaa Peep Alustalla Korkokenkiä Mokka Juhlasali Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Kenkiä Alusta Naisten Katettu 6 Strassi Seksikäs Liukuu Tuuman Kantapää RwxqcTIP78

Suomen Lyme Borrelioosi Seksikäs Ydn Juhlakengät Toe Pumppuja Mokka Alustalla Naiset Luistaa Violetti Korkokenkiä Peep Juhlasali ry

Mekko Huomautti Pumput Musta Klassikko Suljettu Naisille 41 Toe Stiletto Gfydc Korkokenkiä Luistaa Metallin Hienosti wqvFPXP