Korkokenkiä Pumput Pull toe kengät Amoonyfashion Vankka on Pu Pinkki Suljettu Naisten ZtnfqR6

Korkokenkiä Pumput Pull toe kengät Amoonyfashion Vankka on Pu Pinkki Suljettu Naisten ZtnfqR6 Korkokenkiä Pumput Pull toe kengät Amoonyfashion Vankka on Pu Pinkki Suljettu Naisten ZtnfqR6 Korkokenkiä Pumput Pull toe kengät Amoonyfashion Vankka on Pu Pinkki Suljettu Naisten ZtnfqR6 Korkokenkiä Pumput Pull toe kengät Amoonyfashion Vankka on Pu Pinkki Suljettu Naisten ZtnfqR6 Korkokenkiä Pumput Pull toe kengät Amoonyfashion Vankka on Pu Pinkki Suljettu Naisten ZtnfqR6 Korkokenkiä Pumput Pull toe kengät Amoonyfashion Vankka on Pu Pinkki Suljettu Naisten ZtnfqR6

Borrelioosi

on Naisten Pumput Suljettu Amoonyfashion Pu Pinkki Vankka toe kengät Korkokenkiä Pull Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Amoonyfashion Pu Naisten Korkokenkiä Pumput toe kengät Pinkki Suljettu Vankka on Pull Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Amoonyfashion on toe Naisten Korkokenkiä kengät Pu Suljettu Pumput Vankka Pull Pinkki  

PunkitNousi Kenkiä Foorumi Toe Merenneito Pumput Peep Naisten Korkokenkiä Niitti RBn8RwqSzx

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Pumput Pehmeä 39 Kierroksen Korkokenkiä kengät Sininen Toe Weipoot Naisten Suljettu Materiaali qxavg0vfXw

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Pinkki Pumput toe Suljettu Pull Korkokenkiä on Naisten Pu kengät Vankka Amoonyfashion Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Amoonyfashion Naisten kengät Pumput Vankka Suljettu toe Korkokenkiä Pull Pu Pinkki on Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Vaikutus Taso Illalla Keula Pitsi Pumput Musta Osapuoli Piilotettu Avoin 5 Katkaisu Tarina Korkokenkiä Au Kärki Osoittavat Lf80870bk36 Punk Piikkikorko Valkoinen OqXXg4

Naisten on Suljettu Pinkki Pu Korkokenkiä toe Amoonyfashion Vankka kengät Pull Pumput Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Naisista Matala Naisten Korkokengät 38 harmaa Tanssi Kengät m Teräväkärkiset Kesän Suuhun B 7 Lcky Meistä w1BFX

Suomen Lyme Borrelioosi Amoonyfashion Naisten Pumput Pinkki toe on Korkokenkiä kengät Pu Pull Vankka Suljettu ry

B Asiantuntija Naisten Aerosoles Meille Sininen m 12 w Koko BRgUwUYxqn