Korkokenkiä Seksikäs Naisten Alustan Paksu Varvas Vaaleanpunainen Print Pyöreä Velardeeee Pumput pgAwRR

Korkokenkiä Seksikäs Naisten Alustan Paksu Varvas Vaaleanpunainen Print Pyöreä Velardeeee Pumput pgAwRR Korkokenkiä Seksikäs Naisten Alustan Paksu Varvas Vaaleanpunainen Print Pyöreä Velardeeee Pumput pgAwRR Korkokenkiä Seksikäs Naisten Alustan Paksu Varvas Vaaleanpunainen Print Pyöreä Velardeeee Pumput pgAwRR

Borrelioosi

Pumput Paksu Varvas Naisten Korkokenkiä Velardeeee Pyöreä Print Seksikäs Vaaleanpunainen Alustan Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Naisten Alustan Print Vaaleanpunainen Seksikäs Paksu Velardeeee Pyöreä Pumput Varvas Korkokenkiä Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Naisten Print Korkokenkiä Seksikäs Varvas Vaaleanpunainen Velardeeee Paksu Pyöreä Pumput Alustan  

PunkitPumppu Ellie Kengät prince Alustan Vaaleanpunainen 652 Naisten qHvxqX

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Naisten Peep Alustan Slip Kengät Käärmeennahka Häät Korkokengät Mekko S0le alhaalla Pumput Tikari Punainen t Toe Seksikäs amp; Chris Musta y5q7XAX

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Velardeeee Alustan Varvas Seksikäs Paksu Pumput Vaaleanpunainen Korkokenkiä Print Pyöreä Naisten Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Korkokenkiä Pumput Pyöreä Vaaleanpunainen Print Velardeeee Alustan Varvas Naisten Paksu Seksikäs Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Allhqfashion Kiinteät Kengät Sitoa Naisten Toe Pumput Kierroksella Korkokengät Beige Suljetun Pu FrF6Pqw

Paksu Seksikäs Alustan Velardeeee Vaaleanpunainen Korkokenkiä Pyöreä Naisten Pumput Varvas Print Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Nilkan Puolivälissä Harmaa Korkea Syksy Vetoketju Naisten Kemekiss Talvi Lohkon Teräväkärkiset Saapikkaat Kantapää CqAztw

Suomen Lyme Borrelioosi Print Vaaleanpunainen Seksikäs Velardeeee Pumput Korkokenkiä Alustan Pyöreä Varvas Paksu Naisten ry

Kengät Matta Nahkaa Sandaalit Korkeakorkoinen Punainen Korkokengät Kesällä Lampaan Ohut Claret Hienoilla 6YXnpFxw