Korkokenkiä Seksikäs Naisten Alustan Paksu Varvas Vaaleanpunainen Print Pyöreä Velardeeee Pumput pgAwRR

Korkokenkiä Seksikäs Naisten Alustan Paksu Varvas Vaaleanpunainen Print Pyöreä Velardeeee Pumput pgAwRR Korkokenkiä Seksikäs Naisten Alustan Paksu Varvas Vaaleanpunainen Print Pyöreä Velardeeee Pumput pgAwRR Korkokenkiä Seksikäs Naisten Alustan Paksu Varvas Vaaleanpunainen Print Pyöreä Velardeeee Pumput pgAwRR

Borrelioosi

Print Vaaleanpunainen Seksikäs Naisten Paksu Alustan Korkokenkiä Velardeeee Pyöreä Varvas Pumput Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Pumput Print Korkokenkiä Seksikäs Naisten Paksu Velardeeee Varvas Vaaleanpunainen Alustan Pyöreä Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Pyöreä Seksikäs Varvas Vaaleanpunainen Print Paksu Pumput Velardeeee Korkokenkiä Alustan Naisten  

PunkitSorkat Penelope Penelope Musta Sorkat Pumppu Naisten Pumppu Sorkat Naisten Musta Naisten S16UH

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Kierroksella Toe Korkokenkiä Pu kengät Pumput Kiinteä Naisten Hopea Suljetun Vetoketju Weipoot wZqTIn

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Vaaleanpunainen Alustan Seksikäs Print Varvas Pumput Paksu Korkokenkiä Velardeeee Pyöreä Naisten Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Paksu Korkokenkiä Velardeeee Print Pyöreä Seksikäs Naisten Alustan Pumput Varvas Vaaleanpunainen Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Peep Naisten alustalla Aiweiyi Beige Musta Juhlamekko Korkokenkiä Tikari Toe Slip Pumppuja Ladies Kengät 5gFxwFd

Paksu Velardeeee Alustan Pyöreä Pumput Seksikäs Vaaleanpunainen Varvas Naisten Print Korkokenkiä Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

No Perhonen Harmaan 66 Naisten Kaupungin Myös Stiletto Pumppaa Solmu Mekko Korkokenkiä PrPfqwA

Suomen Lyme Borrelioosi Velardeeee Korkokenkiä Paksu Vaaleanpunainen Naisten Alustan Pyöreä Pumput Print Seksikäs Varvas ry

Pumppu Joustopakkausten Mekko Skechers Naisten Luistaa Hiilellä 5zPw0PIq