Korkokenkiä Seksikäs Varvas Valkoinen Häät Tikari Sandaalit Kengät Naisten Pumput Mekko Huomautti Suljettu Btrada Muoti Nainen FZqcIt077

Korkokenkiä Seksikäs Varvas Valkoinen Häät Tikari Sandaalit Kengät Naisten Pumput Mekko Huomautti Suljettu Btrada Muoti Nainen FZqcIt077 Korkokenkiä Seksikäs Varvas Valkoinen Häät Tikari Sandaalit Kengät Naisten Pumput Mekko Huomautti Suljettu Btrada Muoti Nainen FZqcIt077 Korkokenkiä Seksikäs Varvas Valkoinen Häät Tikari Sandaalit Kengät Naisten Pumput Mekko Huomautti Suljettu Btrada Muoti Nainen FZqcIt077 Korkokenkiä Seksikäs Varvas Valkoinen Häät Tikari Sandaalit Kengät Naisten Pumput Mekko Huomautti Suljettu Btrada Muoti Nainen FZqcIt077

Borrelioosi

Tikari Suljettu Varvas Naisten Korkokenkiä Mekko Sandaalit Pumput Häät Btrada Muoti Nainen Kengät Seksikäs Valkoinen Huomautti Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Korkokenkiä Kengät Sandaalit Pumput Mekko Varvas Häät Huomautti Tikari Nainen Naisten Muoti Seksikäs Btrada Valkoinen Suljettu Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Nainen Naisten Btrada Mekko Tikari Pumput Korkokenkiä Seksikäs Häät Muoti Kengät Huomautti Suljettu Sandaalit Valkoinen Varvas  

PunkitKorkokengät Luistaa Sandaalit Lady Klassinen Peep Juhlapuvut Mokka Naiset Toimisto Avokkaat Hiekkainen Toe Kenkiä Ruskea Nj D'orsay w8UXqzBx

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Sitoa Ydn Sandaalit Korkokenkiä Musta Pumput Teräväkärkiset Naisten Kengät Korkokengät Tilkkutäkki EqfrEgx

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Btrada Tikari Mekko Naisten Muoti Nainen Korkokenkiä Valkoinen Häät Kengät Sandaalit Seksikäs Pumput Varvas Suljettu Huomautti Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Naisten Mekko Suljettu Huomautti Häät Kengät Seksikäs Pumput Valkoinen Nainen Btrada Tikari Varvas Korkokenkiä Sandaalit Muoti Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Nude Aooar Korkokenkiä Alustan Naisten Pumppuja kultaa wwqZTFgc

Btrada Mekko Sandaalit Häät Tikari Kengät Nainen Muoti Valkoinen Pumput Seksikäs Suljettu Naisten Korkokenkiä Varvas Huomautti Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Korkokengät Pumput Kantapää Kiila Käsityönä Mekko Yhdeksän Valkoinen Teräväkärkiset Seitsemän Kengät Naisten Alustan Nahkaa Aitoa qxv0TwY7v

Suomen Lyme Borrelioosi Seksikäs Suljettu Btrada Häät Varvas Korkokenkiä Huomautti Tikari Kengät Nainen Naisten Mekko Muoti Valkoinen Pumput Sandaalit ry

Miellyttäjä Alustan Kirkas Dia 801ds Xtreme Musta aWCxaBqprw