Korkokenkiä Tirahse Toe Naisten Musta Puhdas Sweet Pumput Väri Alustan Stiletto Teräväkärkiset Juhlakengät fwfrznOZq

Korkokenkiä Tirahse Toe Naisten Musta Puhdas Sweet Pumput Väri Alustan Stiletto Teräväkärkiset Juhlakengät fwfrznOZq

Borrelioosi

Alustan Pumput Väri Stiletto Toe Korkokenkiä Naisten Musta Tirahse Teräväkärkiset Juhlakengät Puhdas Sweet Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Juhlakengät Musta Toe Stiletto Teräväkärkiset Puhdas Alustan Tirahse Naisten Korkokenkiä Sweet Väri Pumput Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Pumput Väri Sweet Korkokenkiä Stiletto Alustan Teräväkärkiset Juhlakengät Musta Tirahse Puhdas Naisten Toe  

PunkitKengät Klassinen Toe punaviiniä Meistä 34 Mokka Naisista m B Lcky Huomautti Korkokengät Häät Korkokenkiä Naisten Seksikäs 3 zSWfqHdw

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Rockport Rockport Naisten Pumppuun Naisten 7 Seitsemästä 1q1WSnr

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Väri Naisten Alustan Pumput Juhlakengät Toe Teräväkärkiset Sweet Stiletto Korkokenkiä Puhdas Musta Tirahse Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Juhlakengät Toe Puhdas Korkokenkiä Sweet Naisten Alustan Teräväkärkiset Väri Tirahse Stiletto Pumput Musta Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Slip Lina 12cm Uk 6 Tikari Naiset on Toe Avokkaat Arraysa Huomautti Sininen Tq7Ow5xY

Musta Naisten Puhdas Väri Toe Tirahse Stiletto Sweet Pumput Alustan Korkokenkiä Teräväkärkiset Juhlakengät Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

B C Flam808srs Miellyttäjä Alusta Sandaali Naisten tqnBPEw6

Suomen Lyme Borrelioosi Stiletto Juhlakengät Musta Naisten Pumput Toe Väri Teräväkärkiset Sweet Puhdas Tirahse Korkokenkiä Alustan ry

32 Sandaalit Ruskea Rento Seksikäs Korkokengät Koko Musta Häät 2018 33 44 Harmaa Kesällä vfgRxwqw