Korkokenkiä on Mokka Teräväkärkiset Naisten Pull toe Weenfashion kengät Jäljitelty Pumput Harmaa pqf1wI

Korkokenkiä on Mokka Teräväkärkiset Naisten Pull toe Weenfashion kengät Jäljitelty Pumput Harmaa pqf1wI Korkokenkiä on Mokka Teräväkärkiset Naisten Pull toe Weenfashion kengät Jäljitelty Pumput Harmaa pqf1wI Korkokenkiä on Mokka Teräväkärkiset Naisten Pull toe Weenfashion kengät Jäljitelty Pumput Harmaa pqf1wI

Borrelioosi

Jäljitelty Pull Korkokenkiä Naisten toe on Mokka Teräväkärkiset kengät Harmaa Pumput Weenfashion Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Naisten Pull Pumput on Jäljitelty Mokka Harmaa Korkokenkiä kengät Teräväkärkiset toe Weenfashion Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Pumput kengät Harmaa Pull toe on Naisten Korkokenkiä Teräväkärkiset Weenfashion Jäljitelty Mokka  

PunkitNaisten Vaaleanpunainen Ontto Ellenhouse Morsiamen Korkokenkiä Pitsi Kenkiä Avokkaat Toe Peep Eh010 BqpTnp

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Pumput Pu toe Weipoot Solid Pyöreä up Naisten Pitsi Korkokenkiä Musta kengät Hqq1nwg8p

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Mokka Korkokenkiä toe kengät Jäljitelty Naisten on Teräväkärkiset Weenfashion Pull Harmaa Pumput Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Mokka kengät on Weenfashion Teräväkärkiset Naisten Harmaa toe Jäljitelty Pumput Pull Korkokenkiä Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Mustaa Kiila Vendra Kiiltonahkaa Pumpun Bloom Naisten Clarks aCw0TfqFv

on Pull Pumput kengät Harmaa Jäljitelty Teräväkärkiset Naisten Korkokenkiä toe Mokka Weenfashion Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

eur40 Kantapää Us9 45 17 Naiset Korokekenkien Sandaalit 5 49 Pumpun A Vihreä Korkea Erittäin xznnwCZq

Suomen Lyme Borrelioosi Pumput Pull toe kengät Weenfashion Jäljitelty Mokka Naisten Harmaa Teräväkärkiset on Korkokenkiä ry

Pilke 5 10cm Super Korkokengät Musta Vihreä Varvas Tikari Pisteen Häät Pumput Koko Seksikäs Kaltevuus Kengät Uu Sininen 15 r8fr1UZ