Mekko Musta Puoli Pumppuja Nj Korkokenkiä Seksikäs Naisten D'orsay Stiletto Luistaa Juhlasali Korokekenkien p11OT0wPq

Mekko Musta Puoli Pumppuja Nj Korkokenkiä Seksikäs Naisten D'orsay Stiletto Luistaa Juhlasali Korokekenkien p11OT0wPq Mekko Musta Puoli Pumppuja Nj Korkokenkiä Seksikäs Naisten D'orsay Stiletto Luistaa Juhlasali Korokekenkien p11OT0wPq Mekko Musta Puoli Pumppuja Nj Korkokenkiä Seksikäs Naisten D'orsay Stiletto Luistaa Juhlasali Korokekenkien p11OT0wPq Mekko Musta Puoli Pumppuja Nj Korkokenkiä Seksikäs Naisten D'orsay Stiletto Luistaa Juhlasali Korokekenkien p11OT0wPq Mekko Musta Puoli Pumppuja Nj Korkokenkiä Seksikäs Naisten D'orsay Stiletto Luistaa Juhlasali Korokekenkien p11OT0wPq

Borrelioosi

Pumppuja Luistaa Juhlasali Korokekenkien Seksikäs D'orsay Puoli Naisten Nj Mekko Stiletto Korkokenkiä Musta Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Stiletto D'orsay Nj Seksikäs Pumppuja Naisten Puoli Mekko Juhlasali Luistaa Musta Korokekenkien Korkokenkiä Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Mekko Seksikäs Naisten Korkokenkiä D'orsay Luistaa Nj Puoli Musta Juhlasali Stiletto Korokekenkien Pumppuja  

PunkitKengät Naiset Toe Mokka Nilkan Tummanpunainen Peep Sandaalit Alustan Lovea Korkokengät Seksikäs Pumppuja Paksu Takana Nj Vetoketju Tohveli OqRwdBR

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Norsunluun Valkoinen Korkokengät Kengät Naisten Suurikokoinen Pilke T Pumput Uu 9 10cm Suunnittelija Hihna Teräväkärkiset Scarpin Morsiamen qqaCt6

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Mekko Stiletto Korokekenkien Juhlasali Pumppuja D'orsay Seksikäs Naisten Musta Nj Luistaa Puoli Korkokenkiä Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Seksikäs Juhlasali Mekko D'orsay Pumppuja Stiletto Puoli Nj Musta Korkokenkiä Korokekenkien Luistaa Naisten Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Kiiltonahkaa Valkoinen Pumput Naisten kengät Täysblokkina Toe Weenfashion Korkokenkiä qEPxw0

Stiletto Korokekenkien Musta Korkokenkiä Naisten Seksikäs D'orsay Mekko Nj Luistaa Juhlasali Puoli Pumppuja Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

kengät Pyöreä Vankka Weenfashion Musta Toe Pumput Suljetun Solki Korkokengät Naisten wwFxIO

Suomen Lyme Borrelioosi Pumppuja Korkokenkiä Korokekenkien Stiletto Nj Puoli D'orsay Seksikäs Musta Luistaa Mekko Juhlasali Naisten ry

Musta Toe Pumput Vankka Naisten Korkokenkiä Solki Suljetun kengät Amoonyfashion Himmeä xBzvYwfq