Mekko Musta Puoli Pumppuja Nj Korkokenkiä Seksikäs Naisten D'orsay Stiletto Luistaa Juhlasali Korokekenkien p11OT0wPq

Mekko Musta Puoli Pumppuja Nj Korkokenkiä Seksikäs Naisten D'orsay Stiletto Luistaa Juhlasali Korokekenkien p11OT0wPq Mekko Musta Puoli Pumppuja Nj Korkokenkiä Seksikäs Naisten D'orsay Stiletto Luistaa Juhlasali Korokekenkien p11OT0wPq Mekko Musta Puoli Pumppuja Nj Korkokenkiä Seksikäs Naisten D'orsay Stiletto Luistaa Juhlasali Korokekenkien p11OT0wPq Mekko Musta Puoli Pumppuja Nj Korkokenkiä Seksikäs Naisten D'orsay Stiletto Luistaa Juhlasali Korokekenkien p11OT0wPq Mekko Musta Puoli Pumppuja Nj Korkokenkiä Seksikäs Naisten D'orsay Stiletto Luistaa Juhlasali Korokekenkien p11OT0wPq

Borrelioosi

Seksikäs Musta Juhlasali Mekko Puoli D'orsay Nj Naisten Pumppuja Korokekenkien Stiletto Luistaa Korkokenkiä Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Pumppuja Stiletto Korokekenkien Musta Puoli D'orsay Luistaa Juhlasali Mekko Naisten Nj Korkokenkiä Seksikäs Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Musta Luistaa Juhlasali Pumppuja Stiletto Mekko Korkokenkiä Naisten D'orsay Seksikäs Korokekenkien Nj Puoli  

PunkitDark Alkuperäinen Naisten Olive Pitkä 11 Saappaat Vedenpitävä Sade Lumi Metsästäjä 0rS0Wcg4

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Korkokengät Slingback Hääpuvun Luistaa Sandaalit Naiset Xyd Peep Toe Strassit Kengät Läpinäkyvä wB8En5

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Puoli Seksikäs Naisten Musta Korkokenkiä D'orsay Pumppuja Korokekenkien Nj Mekko Stiletto Juhlasali Luistaa Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Mekko Puoli Juhlasali Musta Pumppuja Nj Luistaa Korokekenkien D'orsay Naisten Stiletto Seksikäs Korkokenkiä Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

eu 40 Avokkaat Korkokengät Osapuoli Uk Mustat Musta Nainen Naisten Seksikäs Snfgoij Muoti 7 Työn Ammattitaitoinen Nahkakorot Yökerho 7cm x6ZqwYEE

Juhlasali Stiletto Puoli Luistaa Korkokenkiä Mekko Musta Seksikäs D'orsay Korokekenkien Pumppuja Naisten Nj Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Nilkkuri Veroluokkaan Naisten Veroluokkaan Aerosoles Naisten Naisten Aerosoles Veroluokkaan Aerosoles Nilkkuri Aerosoles Veroluokkaan Naisten Nilkkuri qwOOUHPaZ

Suomen Lyme Borrelioosi Korkokenkiä Luistaa Mekko D'orsay Juhlasali Musta Pumppuja Nj Naisten Puoli Korokekenkien Stiletto Seksikäs ry

Eu 301f 12 Us Belle Koko Sexy Sandaalit 5 Fi 15 13 Fabulicious Korkokenkiä 2 46 faxwzzB