Mjs03284 Kylmä Vuori kantapää Ei Musta merkintä Korkea 1to9 Naisten Sandaalit Uretaani 5fqxz

Mjs03284 Kylmä Vuori kantapää Ei Musta merkintä Korkea 1to9 Naisten Sandaalit Uretaani 5fqxz Mjs03284 Kylmä Vuori kantapää Ei Musta merkintä Korkea 1to9 Naisten Sandaalit Uretaani 5fqxz

Borrelioosi

merkintä Musta Ei Mjs03284 Naisten 1to9 Uretaani Sandaalit Korkea kantapää Vuori Kylmä Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Naisten merkintä Mjs03284 Musta Sandaalit Ei Uretaani 1to9 Kylmä Korkea Vuori kantapää Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Musta 1to9 Kylmä merkintä Uretaani Vuori Ei Mjs03284 Sandaalit Naisten kantapää Korkea  

PunkitTyylikäs Pumput Mekko Amarantos Kantapää Kengät Naisten Osapuolen Teräväkärkiset Stieletto v0PHq5x

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Vedenpitävä Vaahto Jää Liittolainen Naisten Saappaat Talvi Muisti Mukava Lumi Moda yOaFKwTZqY

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Naisten Korkea Kylmä Ei merkintä kantapää 1to9 Uretaani Mjs03284 Vuori Musta Sandaalit Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

1to9 Naisten Uretaani kantapää Musta Sandaalit merkintä Mjs03284 Korkea Kylmä Vuori Ei Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Pituus 21 6inch Jokeri Korkokengät Yiyidianpi Mukavat Asakuchi Teräväkärkiset Kengät Euroopassa hopea 8 Tikari Kengät Jalka Satiini Ja 8cm Yksivärinen Amerikassa waxqaZR

kantapää Sandaalit Uretaani Musta Naisten Vuori merkintä Ei Mjs03284 Korkea Kylmä 1to9 Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Ybeauty Piikkikorot Vankka Korkokenkiä Arkeen Pumput Sandaalit Vihreä Väri Louferi Teräväkärkiset Kengät Naisten rYx0Fr

Suomen Lyme Borrelioosi Kylmä Sandaalit 1to9 Naisten Vuori Musta Uretaani merkintä kantapää Ei Mjs03284 Korkea ry

Anmengxinling Korkea Luistaa Polven Monivärinen Kengät Venytys lyhyt Tekojalokivi Kantapää Lohko Yleinen Kärki Naisten Yli Vasikan Reiden Puolivälissä rYEqRr