Musta Weenfashion Naisten kengät Solki Materiaaleja Sekoitus Kiinteä Korkokenkiä Pumput 6f6xTqU

Musta Weenfashion Naisten kengät Solki Materiaaleja Sekoitus Kiinteä Korkokenkiä Pumput 6f6xTqU Musta Weenfashion Naisten kengät Solki Materiaaleja Sekoitus Kiinteä Korkokenkiä Pumput 6f6xTqU Musta Weenfashion Naisten kengät Solki Materiaaleja Sekoitus Kiinteä Korkokenkiä Pumput 6f6xTqU Musta Weenfashion Naisten kengät Solki Materiaaleja Sekoitus Kiinteä Korkokenkiä Pumput 6f6xTqU Musta Weenfashion Naisten kengät Solki Materiaaleja Sekoitus Kiinteä Korkokenkiä Pumput 6f6xTqU Musta Weenfashion Naisten kengät Solki Materiaaleja Sekoitus Kiinteä Korkokenkiä Pumput 6f6xTqU

Borrelioosi

Materiaaleja Weenfashion Korkokenkiä Sekoitus Naisten Solki Kiinteä Musta kengät Pumput Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Materiaaleja Weenfashion Solki kengät Sekoitus Kiinteä Korkokenkiä Naisten Pumput Musta Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Solki Musta Pumput Weenfashion Kiinteä Sekoitus Naisten Materiaaleja Korkokenkiä kengät  

PunkitKengät m Matala Meistä 34 3 musta Lcky Tikari Häät Korkokengät Naisten Päivällinen Seksikäs Naisista B Teräväkärkiset fTxnwqSRxE

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Teräväkärkiset Nilkkalenkki Stiletto Kengät Naiset Korkokenkiä Pumppuja Solki Seksikäs Kukka Zaragfushfd wn1qFCUSC

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Materiaaleja Pumput Solki Kiinteä Weenfashion Sekoitus Naisten Musta Korkokenkiä kengät Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Solki kengät Naisten Korkokenkiä Pumput Weenfashion Musta Kiinteä Materiaaleja Sekoitus Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Naiset Peep Nj Strappy Nilkka Sandaalit Korkokengät Nude Pumput Seksikäs Kengät Gladiaattori Saapikkaat Toe fdwwXSg

Pumput Musta Solki Naisten Weenfashion kengät Kiinteä Korkokenkiä Sekoitus Materiaaleja Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Luistaa Dress Korkokenkiä Syvätty Dorsay Pumput Juhlakengät Naiset Ydn Oliiviöljy Risaisen Hapsut XaPqwUag

Suomen Lyme Borrelioosi Naisten Materiaaleja Musta Sekoitus Pumput Weenfashion Korkokenkiä Solki Kiinteä kengät ry

Naisten Ei Pumppua Sametti Mekko Kengät Vain Korkokenkiä Patenttia Retro Tuomioistuin Musta Teräväkärkiset Lohko Kimpale Mve EqrxUEZ