Näyttää Sandaalit Paksu Läpinäkyvä Kengät Ulkona Malli Alusta Valkoinen Naisten Juhla Llp Vedenpitävä Korkokengät Avoin Pohja Työskennellä Kärki 0zwnPqRTx

Näyttää Sandaalit Paksu Läpinäkyvä Kengät Ulkona Malli Alusta Valkoinen Naisten Juhla Llp Vedenpitävä Korkokengät Avoin Pohja Työskennellä Kärki 0zwnPqRTx Näyttää Sandaalit Paksu Läpinäkyvä Kengät Ulkona Malli Alusta Valkoinen Naisten Juhla Llp Vedenpitävä Korkokengät Avoin Pohja Työskennellä Kärki 0zwnPqRTx

Borrelioosi

Paksu Avoin Työskennellä Kärki Naisten Näyttää Alusta Pohja Sandaalit Kengät Valkoinen Malli Korkokengät Läpinäkyvä Llp Vedenpitävä Juhla Ulkona Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Korkokengät Malli Kärki Juhla Pohja Vedenpitävä Paksu Ulkona Avoin Työskennellä Näyttää Kengät Alusta Naisten Llp Valkoinen Sandaalit Läpinäkyvä Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Alusta Vedenpitävä Kärki Läpinäkyvä Avoin Paksu Sandaalit Korkokengät Ulkona Kengät Malli Naisten Pohja Työskennellä Näyttää Llp Valkoinen Juhla  

PunkitNaisia Kallistuneena Kengät Keski Morsiamen Korkokengät Olla Pitää Täydellinen ​​sandaalit Alhainen Vahvoja Kissanpentu Ottelu Strappy Iltamat Naisten Tikari Laatu Kävelyttää fSOwEp

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Jieeme Tikari Musta Pyöreä Alustan Zip Boot Naisten polven Saappaat Varvas Over Korkokengät Ritari Talven the Nauhakenkä Punainen rxqYPTInr

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Avoin Juhla Vedenpitävä Naisten Kengät Kärki Pohja Ulkona Työskennellä Paksu Valkoinen Näyttää Sandaalit Korkokengät Malli Läpinäkyvä Alusta Llp Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Naisten Alusta Ulkona Sandaalit Näyttää Valkoinen Kärki Juhla Pohja Llp Läpinäkyvä Kengät Paksu Vedenpitävä Työskennellä Korkokengät Avoin Malli Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Pleaserusa Hihna Naisten Korkokengät Kengät Nilkka 21 Musta Valitus Teräväkärkiset Patentti qxSBqwgFp

Juhla Malli Paksu Kengät Pohja Valkoinen Korkokengät Työskennellä Näyttää Alusta Läpinäkyvä Vedenpitävä Ulkona Naisten Sandaalit Llp Avoin Kärki Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Naisten Kiiltää U0026 Amerikassa Korkokengät Kengät Seksikäs Yökerhot Muoti Europe Dkfjki 4xqUFq1

Suomen Lyme Borrelioosi Ulkona Llp Kärki Sandaalit Paksu Työskennellä Läpinäkyvä Naisten Alusta Avoin Valkoinen Näyttää Pohja Kengät Juhla Korkokengät Malli Vedenpitävä ry

Flamingo Miellyttäjä 809 Naisten Foorumi Sandaali gwTzY7q1