Naiset Korkokengät Rainbow Aprikoosi Uutta 6 5cm Sana 2018 Paksu Sandalit BRRwq0d

Naiset Korkokengät Rainbow Aprikoosi Uutta 6 5cm Sana 2018 Paksu Sandalit BRRwq0d Naiset Korkokengät Rainbow Aprikoosi Uutta 6 5cm Sana 2018 Paksu Sandalit BRRwq0d Naiset Korkokengät Rainbow Aprikoosi Uutta 6 5cm Sana 2018 Paksu Sandalit BRRwq0d Naiset Korkokengät Rainbow Aprikoosi Uutta 6 5cm Sana 2018 Paksu Sandalit BRRwq0d Naiset Korkokengät Rainbow Aprikoosi Uutta 6 5cm Sana 2018 Paksu Sandalit BRRwq0d Naiset Korkokengät Rainbow Aprikoosi Uutta 6 5cm Sana 2018 Paksu Sandalit BRRwq0d

Borrelioosi

5cm Sana Paksu 2018 Naiset Korkokengät Uutta 6 Sandalit Aprikoosi Rainbow Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Sandalit Aprikoosi Korkokengät Paksu Rainbow 6 2018 Uutta Naiset Sana 5cm Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

2018 Naiset Korkokengät 5cm Sandalit Paksu 6 Aprikoosi Sana Rainbow Uutta  

PunkitTeräväkärkiset Stiletto Naiset Q Sininen Kengät Amy Pumppuja Risteilevät Korkokenkiä Hihna Mekko Työskentelyyn Suurikokoinen gH8wnIwqx

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Dian Meihin Fsj 4 Muoti Kengät Naisten Korkokengät Mokka Keski Sandaalit 15 Luistaa 7 Muulit Avoin Lila Kärki Nro Cm Seksikäs wwPr6aq5x

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Sana Sandalit 5cm 2018 Paksu Uutta 6 Naiset Aprikoosi Korkokengät Rainbow Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Paksu 5cm Korkokengät Naiset Aprikoosi Uutta Rainbow Sana 2018 Sandalit 6 Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Velardeeee Pumput Naisten Top Toe Saappaat Kierroksella Low Suljetun Vetoketju Musta Korkokenkiä rrd5qpw

Sana Naiset Sandalit Rainbow Aprikoosi Uutta 2018 Korkokengät 5cm Paksu 6 Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Soljen Nilkka Prom Naiset Korkokengät Morsiamen Avokkaat Hihna Mekko Löytää Bangfox Toe Tikari Sandaalit Naisten Kiiltonahka Punainen Suljettu F8ng0Sx

Suomen Lyme Borrelioosi 2018 Aprikoosi Rainbow Sandalit 6 Korkokengät Naiset Uutta Paksu Sana 5cm ry

Pumput Musta Kiinteä Kiiltonahkaa Suljetun Toe Naisten Vedettävä kengät Huomautti Päälle Korkokenkiä Amoonyfashion FpxAwqPBzq