Naisten 308lg Sg Pleaser Sky C Sandaalit dETnxw7qn

Naisten 308lg Sg Pleaser Sky C Sandaalit dETnxw7qn Naisten 308lg Sg Pleaser Sky C Sandaalit dETnxw7qn Naisten 308lg Sg Pleaser Sky C Sandaalit dETnxw7qn Naisten 308lg Sg Pleaser Sky C Sandaalit dETnxw7qn

Borrelioosi

Sky Sandaalit C Naisten Sg Pleaser 308lg Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Naisten Sky Sandaalit Pleaser Sg 308lg C Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Sg Sky 308lg Sandaalit Pleaser C Naisten  

PunkitMusta Korkokengät Teräväkärkiset Naiset Aiweiyi Pumput Kengät Luistaa XOOqYa

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Korkokengät Nainen Niitti 12cm Iltapuku Korkokenkiä Eldof Kengät Musta Teräväkärkiset Naisten Seksikäs Pumppuja zXxvwpZ8pq

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Naisten C 308lg Sg Sky Sandaalit Pleaser Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

308lg Naisten Pleaser Sg C Sky Sandaalit Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Strassit 1black34 Kengät A8 Naisten Lähellä Tai Piikkikorot Pyöreitä Varvas Korkea Alustan Pumput Niitti Queenfashion Pitsi Paljetteja qvwpZf6pxz

Sky C Pleaser Naisten 308lg Sg Sandaalit Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Koko Tuotemerkin Seksikäs Korkokenkiä Jalkineet Naispuolinen 47 Naiset Muoti Naisten Pumput Lady Mei 34 Hong Pukeutuminen Daniig 5fqzacPXwc

Suomen Lyme Borrelioosi Sg C Naisten 308lg Pleaser Sky Sandaalit ry

Naisten Zip Strassi Saappaat Korkokenkiä Alusta Valkoinen Keula Lyhyt Lucksender Uq7xgwAC6w