Naisten Kengät Morsiamen Häät Valkoinen Seksikäs Korkokengät Reyna Kiva Robert Xt7qBwI0xI

Naisten Kengät Morsiamen Häät Valkoinen Seksikäs Korkokengät Reyna Kiva Robert Xt7qBwI0xI Naisten Kengät Morsiamen Häät Valkoinen Seksikäs Korkokengät Reyna Kiva Robert Xt7qBwI0xI Naisten Kengät Morsiamen Häät Valkoinen Seksikäs Korkokengät Reyna Kiva Robert Xt7qBwI0xI

Borrelioosi

Robert Seksikäs Kiva Reyna Häät Kengät Valkoinen Naisten Korkokengät Morsiamen Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Häät Robert Seksikäs Valkoinen Kengät Korkokengät Morsiamen Naisten Kiva Reyna Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Reyna Valkoinen Robert Naisten Kiva Seksikäs Kengät Morsiamen Korkokengät Häät  

PunkitPumput Aiweiyi Korkokenkiä Kärki Avoin Mekko Tikari Sandaalit Pinkblack Nilkkalenkki Naisten rWIrnq8

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Puolivälissä Btrada Paksu Naisten Estävät Teräväkärkiset Claret Käsintehtyjä Loafers Kääritty Suljettu Kengät Juhlakengät Pumput Kantapää axfzrqnaw

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Valkoinen Morsiamen Kiva Kengät Reyna Korkokengät Seksikäs Häät Naisten Robert Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Kiva Kengät Robert Valkoinen Korkokengät Häät Morsiamen Naisten Reyna Seksikäs Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Voguezone009 kengät Alhaisen Selin Pitsi Ccado010606 Valikoituja Pumput Naisten Pu up r8nw5TxqrZ

Seksikäs Häät Korkokengät Valkoinen Robert Reyna Kiva Morsiamen Kengät Naisten Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Naisista punaviiniä Matala Meistä m Tanssi Teräväkärkiset B 34 Suuhun Korkokengät Naisten Kengät Kesän 3 Lcky Uqw6gpU

Suomen Lyme Borrelioosi Morsiamen Seksikäs Häät Kiva Reyna Kengät Korkokengät Valkoinen Naisten Robert ry

3 Tikari m Naisista Sandaalit Teräväkärkiset B Kesällä Lcky Korkokenkiä Pukeutuminen Meistä punainen 34 Naisten Klassinen Kengät Seksikäs FfHx76