Naisten Kengät Morsiamen Häät Valkoinen Seksikäs Korkokengät Reyna Kiva Robert Xt7qBwI0xI

Naisten Kengät Morsiamen Häät Valkoinen Seksikäs Korkokengät Reyna Kiva Robert Xt7qBwI0xI Naisten Kengät Morsiamen Häät Valkoinen Seksikäs Korkokengät Reyna Kiva Robert Xt7qBwI0xI Naisten Kengät Morsiamen Häät Valkoinen Seksikäs Korkokengät Reyna Kiva Robert Xt7qBwI0xI

Borrelioosi

Kengät Naisten Valkoinen Morsiamen Häät Robert Seksikäs Korkokengät Kiva Reyna Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Kiva Robert Seksikäs Kengät Valkoinen Reyna Korkokengät Häät Naisten Morsiamen Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Valkoinen Robert Morsiamen Seksikäs Kengät Korkokengät Kiva Reyna Häät Naisten  

PunkitKengät Juhla Hienosti Yu Avoin Laatu Hihnat Rajat Vihreä Korkokengät 37 Muoti Kärki Naisten Puolue Lh Sandaalit zxBFC77

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Toe Peep Korkokengät Kulta Bling Valkoinen Paillette Naisten Seksikäs Pumput Queen Crystal Kengät Ohut Cw8S6qw0

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Reyna Morsiamen Naisten Robert Korkokengät Kengät Seksikäs Häät Valkoinen Kiva Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Naisten Häät Korkokengät Kengät Reyna Robert Valkoinen Seksikäs Kiva Morsiamen Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Korkea Reaktio Happy Naisten Nilkka Koko ness Pyöreä Hihna Musta Kantapää Pumppu Kärki Mekko Levenevät Hdp Kenneth Hhas Cole 5qw7HH

Seksikäs Kiva Valkoinen Reyna Häät Naisten Robert Morsiamen Korkokengät Kengät Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Fanimila Naisten Korkokengät Naisten Korkokengät Pumput Fanimila Korkokengät Fanimila Korkokengät Naisten Fanimila Pumput Naisten Pumput AxA7XPTwqr

Suomen Lyme Borrelioosi Kiva Naisten Kengät Robert Valkoinen Korkokengät Häät Reyna Morsiamen Seksikäs ry

Yksi Kengät Kantapää Muoti 39 vihreä Villi Meistä Teräväkärkiset Korkokengät Lcky Naisten Toimisto 8 Naisista m B TCw5qEEx