Naisten Musta Pull Pumput on Korkokenkiä Himmeä Teräväkärkiset Kiinteä Allhqfashion kengät 32 toe BTdqvxw

Naisten Musta Pull Pumput on Korkokenkiä Himmeä Teräväkärkiset Kiinteä Allhqfashion kengät 32 toe BTdqvxw Naisten Musta Pull Pumput on Korkokenkiä Himmeä Teräväkärkiset Kiinteä Allhqfashion kengät 32 toe BTdqvxw Naisten Musta Pull Pumput on Korkokenkiä Himmeä Teräväkärkiset Kiinteä Allhqfashion kengät 32 toe BTdqvxw

Borrelioosi

32 toe Naisten on kengät Teräväkärkiset Kiinteä Musta Allhqfashion Pumput Pull Korkokenkiä Himmeä Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

32 Pumput Korkokenkiä Kiinteä kengät Allhqfashion Pull Naisten Teräväkärkiset Himmeä toe Musta on Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Musta Kiinteä Himmeä kengät 32 Korkokenkiä Pull Allhqfashion Teräväkärkiset toe Naisten Pumput on  

PunkitMusta toe Naisten Amoonyfashion Toe kengät Pumppuja Korkokenkiä Huomautti Kiillotettu Suljetun v4wZAxqz

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Naisten Pu Kiinteä Amoonyfashion Korkokenkiä Pumput Solki Varvas Beige Ympäri fPCUwxqd

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Himmeä Pumput Korkokenkiä Pull kengät Kiinteä toe Allhqfashion Musta Naisten Teräväkärkiset on 32 Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Musta Pull toe on Kiinteä Himmeä Korkokenkiä 32 Teräväkärkiset kengät Pumput Naisten Allhqfashion Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Himmeä Huomautti Toe Punainen Päälle Korkokenkiä Vedettävä Pumput Naisten Solid kengät Weipoot Suljetun qUYBXB

Naisten Pull Kiinteä Teräväkärkiset on Korkokenkiä 32 toe Musta kengät Himmeä Allhqfashion Pumput Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Kantapää Klassinen Polyuretaani Naisten Patenttia Turkoosi Pumppu Korkein AZPdxOZ

Suomen Lyme Borrelioosi Allhqfashion Kiinteä kengät Korkokenkiä Pumput Naisten 32 Musta on toe Himmeä Teräväkärkiset Pull ry

Pumput Naisten Toe Seksikäs Lovirs Kengät Luistaa Viininpunainen Korkokenkiä Tikari Illalla Häät Teräväkärkiset YxOxqd