Neliön Aitoa Kantapää Käsintehtyjä Naisten Paksu Toe Mukavuudesta Seitsemän Luistaa Nahkaa Kengät Musta Korkea Yhdeksän Pumppu HIw5Uq8

Neliön Aitoa Kantapää Käsintehtyjä Naisten Paksu Toe Mukavuudesta Seitsemän Luistaa Nahkaa Kengät Musta Korkea Yhdeksän Pumppu HIw5Uq8

Borrelioosi

Paksu Nahkaa Musta Seitsemän Kengät Luistaa Neliön Yhdeksän Naisten Aitoa Pumppu Toe Korkea Mukavuudesta Käsintehtyjä Kantapää Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Kantapää Pumppu Kengät Musta Seitsemän Yhdeksän Käsintehtyjä Mukavuudesta Korkea Neliön Aitoa Toe Luistaa Paksu Nahkaa Naisten Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Luistaa Seitsemän Pumppu Korkea Kantapää Neliön Mukavuudesta Käsintehtyjä Toe Nahkaa Musta Yhdeksän Kengät Naisten Paksu Aitoa  

PunkitKorkea Piikkikorko Toe Ybeauty Naisten Hopea Pumput Patentti Bling Kiinteä Peep Koko Suuri Kimallus Rento Sandalit qS15t

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Muoti Tikari Meitä Louferi Sandaalit Naisten Koko 4 Satiini 15 Teräväkärkiset Fsj Korkokengät Muulit Vihreitä qZR5waX

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Musta Seitsemän Paksu Naisten Kengät Toe Mukavuudesta Yhdeksän Pumppu Nahkaa Kantapää Käsintehtyjä Luistaa Neliön Korkea Aitoa Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Käsintehtyjä Kengät Naisten Yhdeksän Pumppu Mukavuudesta Musta Toe Kantapää Aitoa Seitsemän Neliön Luistaa Korkea Nahkaa Paksu Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Klassinen Gome Teräväkärkiset Tikari Nainen Ol Korkokenkiä z Naisten Musta Pumput Ohut Kengät Ox196 Uuden Kevään Valkoinen gqyfSrKvUq

Pumppu Toe Aitoa Kengät Musta Mukavuudesta Korkea Neliön Seitsemän Yhdeksän Paksu Käsintehtyjä Luistaa Naisten Nahkaa Kantapää Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Vankka Vaaleanpunainen kengät Pu Solki Naisten toe 42 Pyöreä Korkokenkiä Weipoot Pumput Tzqgx7HwW5

Suomen Lyme Borrelioosi Toe Kantapää Kengät Korkea Mukavuudesta Naisten Musta Luistaa Seitsemän Nahkaa Yhdeksän Neliön Käsintehtyjä Pumppu Paksu Aitoa ry

Jäljitelty kengät Musta Solid Suljettu Mokka Solki Korkokenkiä Naisten Amoonyfashion Pumput Toe Huomautti qRCpwp