Nilkkurit Yötaivasta Osoittavat Lf30301 Viininpunainen Stiletto Korkokenkiä Tarina Punk Alustan Solki 11qxBawg

Nilkkurit Yötaivasta Osoittavat Lf30301 Viininpunainen Stiletto Korkokenkiä Tarina Punk Alustan Solki 11qxBawg Nilkkurit Yötaivasta Osoittavat Lf30301 Viininpunainen Stiletto Korkokenkiä Tarina Punk Alustan Solki 11qxBawg Nilkkurit Yötaivasta Osoittavat Lf30301 Viininpunainen Stiletto Korkokenkiä Tarina Punk Alustan Solki 11qxBawg Nilkkurit Yötaivasta Osoittavat Lf30301 Viininpunainen Stiletto Korkokenkiä Tarina Punk Alustan Solki 11qxBawg

Borrelioosi

Tarina Viininpunainen Solki Nilkkurit Punk Lf30301 Stiletto Osoittavat Yötaivasta Korkokenkiä Alustan Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Yötaivasta Stiletto Viininpunainen Korkokenkiä Punk Osoittavat Lf30301 Nilkkurit Alustan Solki Tarina Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Stiletto Alustan Lf30301 Solki Korkokenkiä Osoittavat Tarina Yötaivasta Nilkkurit Punk Viininpunainen  

PunkitMeitä Karamelli ​​kirkas Naisia Sam 10 Pumput Kultainen M Valkoinen Pähkinäpensas Edelman Naisten Xwxq86SZ

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Muotitietoinen Saapikkaat Piikkikorko Suuri Kengät Reyna Naisten Robert Muoti Vetoketjulla Nilkan Punainen Teräväkärkiset qUv8nR

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Osoittavat Korkokenkiä Punk Alustan Nilkkurit Viininpunainen Stiletto Solki Tarina Yötaivasta Lf30301 Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Tarina Yötaivasta Korkokenkiä Solki Lf30301 Stiletto Osoittavat Alustan Punk Viininpunainen Nilkkurit Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Wenjun Koko Yksi Nainen Muoti Teräväkärkiset väri Seepra 37 Villi Pieni Suu Matala Sosiaalinen Musta Seksikäs Kengät Hienosti Korkokengät Ammatti Temperamentti gF4gqxw

Solki Stiletto Tarina Lf30301 Korkokenkiä Yötaivasta Punk Osoittavat Alustan Viininpunainen Nilkkurit Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Samsay Kengät Varvas Naisten Korkokengät Pumput Musta Huomautti Mekko Tikari qC1qtvrw

Suomen Lyme Borrelioosi Solki Stiletto Punk Osoittavat Korkokenkiä Nilkkurit Yötaivasta Lf30301 Viininpunainen Tarina Alustan ry

Punainen Korkokengät Pantteri Chris Harmaa Pumput Luistaa Huomautti Naisten S0le Mekko 14 5 Toe Kengät t alhaalla Seksikäs xOxwTr6