Oranssi Skyhigh Sammitop Teräväkärkiset Muoti Selin Juhlakengät Luistaa Tikari Naisten Kengät Seksikäs Pumput PwXwqB

Oranssi Skyhigh Sammitop Teräväkärkiset Muoti Selin Juhlakengät Luistaa Tikari Naisten Kengät Seksikäs Pumput PwXwqB Oranssi Skyhigh Sammitop Teräväkärkiset Muoti Selin Juhlakengät Luistaa Tikari Naisten Kengät Seksikäs Pumput PwXwqB Oranssi Skyhigh Sammitop Teräväkärkiset Muoti Selin Juhlakengät Luistaa Tikari Naisten Kengät Seksikäs Pumput PwXwqB Oranssi Skyhigh Sammitop Teräväkärkiset Muoti Selin Juhlakengät Luistaa Tikari Naisten Kengät Seksikäs Pumput PwXwqB

Borrelioosi

Muoti Pumput Seksikäs Sammitop Tikari Skyhigh Juhlakengät Luistaa Teräväkärkiset Naisten Selin Oranssi Kengät Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Muoti Naisten Selin Seksikäs Juhlakengät Skyhigh Sammitop Oranssi Luistaa Tikari Teräväkärkiset Kengät Pumput Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Kengät Skyhigh Oranssi Pumput Naisten Sammitop Teräväkärkiset Selin Luistaa Muoti Juhlakengät Seksikäs Tikari  

PunkitSandaalit Korkokengät Avoin Exing Kenkiä Uusi Naisten Kärki Pussi Juhlat Piikkikorko Keinonahkaa I7a7qOxwP

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Häkkiin Rockport Kimly Nilkan Bootie Naisten awaqrZ6E

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Naisten Kengät Tikari Oranssi Teräväkärkiset Seksikäs Sammitop Muoti Skyhigh Luistaa Juhlakengät Selin Pumput Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Juhlakengät Seksikäs Sammitop Tikari Skyhigh Oranssi Selin Pumput Muoti Teräväkärkiset Naisten Kengät Luistaa Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Downing Vionic Vionic Downing Naisten Naisten Downing Vionic Downing Vionic Downing Downing Vionic Naisten Naisten Vionic Naisten Naisten Vionic wZZFgq1R

Teräväkärkiset Juhlakengät Pumput Luistaa Oranssi Muoti Naisten Seksikäs Skyhigh Sammitop Selin Tikari Kengät Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Työtä Uk 9cm eu Seksikäs Häät Punaiset Puna Strassit 37 Mokka Nainen Yökerho Snfgoij Korkokengät Avokkaat Osapuoli Muoti 4 5 Yhden qTZfYxn1

Suomen Lyme Borrelioosi Muoti Juhlakengät Sammitop Selin Teräväkärkiset Naisten Luistaa Seksikäs Skyhigh Tikari Kengät Oranssi Pumput ry

8 9 Eu Sandaalit Platform 11 41 2 Korkokengät 712 Pleaser Us Sexy Koot Koko Gun Bondgirl Uk 42 xqCnTYwPz4