Päivittäiseen Mustan Korkeat Wedge Merumote Selin Teräväkärkiset Kengät Toe Käyttöön Patentti Naisten Pumput HFOqwvY

Päivittäiseen Mustan Korkeat Wedge Merumote Selin Teräväkärkiset Kengät Toe Käyttöön Patentti Naisten Pumput HFOqwvY Päivittäiseen Mustan Korkeat Wedge Merumote Selin Teräväkärkiset Kengät Toe Käyttöön Patentti Naisten Pumput HFOqwvY Päivittäiseen Mustan Korkeat Wedge Merumote Selin Teräväkärkiset Kengät Toe Käyttöön Patentti Naisten Pumput HFOqwvY Päivittäiseen Mustan Korkeat Wedge Merumote Selin Teräväkärkiset Kengät Toe Käyttöön Patentti Naisten Pumput HFOqwvY

Borrelioosi

Kengät Selin Patentti Naisten Pumput Toe Mustan Merumote Teräväkärkiset Korkeat Wedge Käyttöön Päivittäiseen Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Mustan Päivittäiseen Käyttöön Patentti Korkeat Kengät Toe Wedge Teräväkärkiset Merumote Pumput Naisten Selin Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Merumote Patentti Kengät Toe Mustan Teräväkärkiset Naisten Käyttöön Päivittäiseen Korkeat Wedge Selin Pumput  

PunkitNahka Leopardikuvio Vietellä Miellyttäjä Naisten 420 wq6RR7

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Court Toe Shoes Leopard Tikari High Pumput Women 12cm Stiletto Naisten Korkokengät Cut Pumps Classic Out Leikattu Käärme Pointed Kengät Avokkaat Klassinen Elegante Leopardi Teräväkärkiset Snake Eldof Heels T8PwaqP

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Patentti Toe Korkeat Teräväkärkiset Naisten Selin Merumote Käyttöön Pumput Mustan Wedge Päivittäiseen Kengät Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Mustan Teräväkärkiset Wedge Merumote Pumput Toe Selin Käyttöön Naisten Kengät Korkeat Päivittäiseen Patentti Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

D'orsay Dream Tikari nilkka Pumput Kengät Oppointed Strap Pointed ankle Pumps Korkokenkiä Naisten black Paria Oppointed Ankle Teräväkärkiset High Oppointed Shoes Heel Pairs ankle Toe Stiletto Pat Oppointed Unelma musta nilkka Kengät Nilkkalenkki Women's rxgr8q

Merumote Kengät Päivittäiseen Patentti Teräväkärkiset Käyttöön Pumput Toe Selin Naisten Wedge Mustan Korkeat Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Saapikkaat Qzunique Naiset Kärki Martin Paksu Mokka Terävä Sitoa Nilkan Seksikäs Korkokenkiä Musta Saappaat yYRrZwYq

Suomen Lyme Borrelioosi Päivittäiseen Kengät Teräväkärkiset Patentti Naisten Toe Mustan Merumote Selin Korkeat Wedge Käyttöön Pumput ry

Piikkikorko Naiset Cross Teräväkärkiset Korkokengät Kengät Umexi Criss Sandaalit Nilkkalenkki Sinivihreä HC8wTTq