Päivittäiseen Mustan Korkeat Wedge Merumote Selin Teräväkärkiset Kengät Toe Käyttöön Patentti Naisten Pumput HFOqwvY

Päivittäiseen Mustan Korkeat Wedge Merumote Selin Teräväkärkiset Kengät Toe Käyttöön Patentti Naisten Pumput HFOqwvY Päivittäiseen Mustan Korkeat Wedge Merumote Selin Teräväkärkiset Kengät Toe Käyttöön Patentti Naisten Pumput HFOqwvY Päivittäiseen Mustan Korkeat Wedge Merumote Selin Teräväkärkiset Kengät Toe Käyttöön Patentti Naisten Pumput HFOqwvY Päivittäiseen Mustan Korkeat Wedge Merumote Selin Teräväkärkiset Kengät Toe Käyttöön Patentti Naisten Pumput HFOqwvY

Borrelioosi

Pumput Korkeat Käyttöön Toe Teräväkärkiset Merumote Patentti Mustan Wedge Naisten Päivittäiseen Selin Kengät Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Patentti Naisten Päivittäiseen Käyttöön Merumote Pumput Teräväkärkiset Kengät Mustan Wedge Selin Korkeat Toe Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Patentti Toe Mustan Merumote Selin Pumput Päivittäiseen Kengät Wedge Käyttöön Naisten Teräväkärkiset Korkeat  

PunkitNilkkaremmit Häät Toe Bang Super Pumput Naiset Korkokenkiä Iltana Kengät Alusta Suljetun g1y0wpyq

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

B Tikari Häät Alustan Meistä 5 Teräväkärkiset 36 m Kengät Kantapäät Naisten Lcky valkoinen Naisista Dress qxwfI4P

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Mustan Naisten Toe Patentti Korkeat Käyttöön Päivittäiseen Selin Merumote Teräväkärkiset Pumput Kengät Wedge Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Teräväkärkiset Kengät Selin Naisten Pumput Wedge Toe Mustan Merumote Korkeat Päivittäiseen Patentti Käyttöön Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Kristalli Strassi Uusi Nainen Korot Kengät Alustan Korkokenkiä Naisten Hopea Prom Pumput Häät qvfq6Ra

Päivittäiseen Käyttöön Kengät Wedge Teräväkärkiset Mustan Selin Naisten Merumote Patentti Korkeat Toe Pumput Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Mekko Manteli Q Naiset Hihna Suurikokoinen Kengät Pumppuja Risteilevät Amy Työskentelyyn Korkokenkiä Teräväkärkiset Stiletto 7PO47nW

Suomen Lyme Borrelioosi Merumote Korkeat Selin Päivittäiseen Naisten Pumput Toe Mustan Kengät Patentti Käyttöön Wedge Teräväkärkiset ry

Paljetteja Morsiamen Pitsi Uerescha Toe Peep Alustan Korkokenkiä Naisten Kengät Ja Bootie Häät Zip Valkoinen Nilkan UwXtXPqp