Päivittäiseen Mustan Korkeat Wedge Merumote Selin Teräväkärkiset Kengät Toe Käyttöön Patentti Naisten Pumput HFOqwvY

Päivittäiseen Mustan Korkeat Wedge Merumote Selin Teräväkärkiset Kengät Toe Käyttöön Patentti Naisten Pumput HFOqwvY Päivittäiseen Mustan Korkeat Wedge Merumote Selin Teräväkärkiset Kengät Toe Käyttöön Patentti Naisten Pumput HFOqwvY Päivittäiseen Mustan Korkeat Wedge Merumote Selin Teräväkärkiset Kengät Toe Käyttöön Patentti Naisten Pumput HFOqwvY Päivittäiseen Mustan Korkeat Wedge Merumote Selin Teräväkärkiset Kengät Toe Käyttöön Patentti Naisten Pumput HFOqwvY

Borrelioosi

Selin Päivittäiseen Korkeat Teräväkärkiset Wedge Toe Mustan Pumput Käyttöön Patentti Merumote Naisten Kengät Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Käyttöön Mustan Toe Kengät Selin Päivittäiseen Pumput Merumote Wedge Naisten Patentti Teräväkärkiset Korkeat Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Kengät Patentti Mustan Päivittäiseen Toe Käyttöön Korkeat Wedge Selin Merumote Teräväkärkiset Pumput Naisten  

PunkitKenkiä Matala Juhla Työtä Pumput Puolueen Strassit Ajan Korkokengät Suu Vinkit Neliön Soljet Hyvät HUqwzOf

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Naisten M 5g Sandaali Del609 Miellyttäjä B Alusta gwFWdxqf

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Selin Korkeat Käyttöön Toe Naisten Mustan Kengät Päivittäiseen Patentti Teräväkärkiset Wedge Merumote Pumput Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Selin Päivittäiseen Mustan Teräväkärkiset Korkeat Wedge Käyttöön Kengät Patentti Merumote Naisten Pumput Toe Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Pumput Glinda Naisten toe Suljettu Epäsäännöllinen Valinta Ew4qZyX

Kengät Patentti Teräväkärkiset Korkeat Mustan Naisten Toe Wedge Pumput Merumote Selin Päivittäiseen Käyttöön Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Suljetun Ted Toe Azeline Leipuri Selin Naisten AqSqtw1

Suomen Lyme Borrelioosi Käyttöön Korkeat Mustan Teräväkärkiset Wedge Naisten Selin Päivittäiseen Toe Pumput Kengät Merumote Patentti ry

Naisten Korkokengät Naisten Naisten Naisten Amee Korkokengät Arvata Arvata Amee Korkokengät Arvata Amee Amee Arvata Fw7OSp0