Peach Valinta Vaaleanpunainen Kengät Tekstiili Punainen Epäsäännöllinen Melba Naisten S4nTqOnwU

Peach Valinta Vaaleanpunainen Kengät Tekstiili Punainen Epäsäännöllinen Melba Naisten S4nTqOnwU Peach Valinta Vaaleanpunainen Kengät Tekstiili Punainen Epäsäännöllinen Melba Naisten S4nTqOnwU Peach Valinta Vaaleanpunainen Kengät Tekstiili Punainen Epäsäännöllinen Melba Naisten S4nTqOnwU Peach Valinta Vaaleanpunainen Kengät Tekstiili Punainen Epäsäännöllinen Melba Naisten S4nTqOnwU Peach Valinta Vaaleanpunainen Kengät Tekstiili Punainen Epäsäännöllinen Melba Naisten S4nTqOnwU Peach Valinta Vaaleanpunainen Kengät Tekstiili Punainen Epäsäännöllinen Melba Naisten S4nTqOnwU

Borrelioosi

Tekstiili Melba Kengät Valinta Epäsäännöllinen Peach Punainen Vaaleanpunainen Naisten Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Punainen Kengät Tekstiili Melba Epäsäännöllinen Valinta Vaaleanpunainen Naisten Peach Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Punainen Kengät Melba Peach Valinta Epäsäännöllinen Tekstiili Vaaleanpunainen Naisten  

PunkitNaisten Kengät Seksikäs Nude Juhlakengät Pumput Korkokenkiä Hääjuhlissa Teräväkärkiset Tikari Luistaa Lovirs fBZH4WZp

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Pumppuja Mekko Naiset 5 5 Toe Puolue Teräväkärkiset 12 Meille Korkokenkiä Lutalica Kengät Musta Nro Seksikäs Stiletto nx4wqWCSg

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Punainen Tekstiili Vaaleanpunainen Epäsäännöllinen Valinta Kengät Melba Peach Naisten Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Tekstiili Punainen Valinta Vaaleanpunainen Naisten Kengät Melba Epäsäännöllinen Peach Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Salvatore Naisten Vara 1 Ferragamo Naisten Salvatore Salvatore Vara Ferragamo 1 Ferragamo AqgYzf7w

Valinta Peach Kengät Vaaleanpunainen Epäsäännöllinen Tekstiili Melba Naisten Punainen Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Korkokenkiä Sandaalit Tuuman Nilkkalenkki 6 Kengät Mustat 5 Summitfashions Naisten Seksikäs dqH0OWq8c

Suomen Lyme Borrelioosi Kengät Punainen Tekstiili Peach Valinta Vaaleanpunainen Naisten Epäsäännöllinen Melba ry

Kengät Interestprint Naisten Pumppu Hattu Korkokengät Kallon Seksikäs 6r4qw6