Piilotettu Seksikäs Äärimmäinen Huippumuotia Kiiltonahkakenkiä Nude Taso Teräväkärkiset Piikkikorko Pumppu Naisten Kengät BIHYBq

Piilotettu Seksikäs Äärimmäinen Huippumuotia Kiiltonahkakenkiä Nude Taso Teräväkärkiset Piikkikorko Pumppu Naisten Kengät BIHYBq Piilotettu Seksikäs Äärimmäinen Huippumuotia Kiiltonahkakenkiä Nude Taso Teräväkärkiset Piikkikorko Pumppu Naisten Kengät BIHYBq Piilotettu Seksikäs Äärimmäinen Huippumuotia Kiiltonahkakenkiä Nude Taso Teräväkärkiset Piikkikorko Pumppu Naisten Kengät BIHYBq Piilotettu Seksikäs Äärimmäinen Huippumuotia Kiiltonahkakenkiä Nude Taso Teräväkärkiset Piikkikorko Pumppu Naisten Kengät BIHYBq Piilotettu Seksikäs Äärimmäinen Huippumuotia Kiiltonahkakenkiä Nude Taso Teräväkärkiset Piikkikorko Pumppu Naisten Kengät BIHYBq Piilotettu Seksikäs Äärimmäinen Huippumuotia Kiiltonahkakenkiä Nude Taso Teräväkärkiset Piikkikorko Pumppu Naisten Kengät BIHYBq

Borrelioosi

Huippumuotia Naisten Piikkikorko Teräväkärkiset Pumppu Nude Kiiltonahkakenkiä Piilotettu Äärimmäinen Taso Seksikäs Kengät Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Huippumuotia Pumppu Kiiltonahkakenkiä Piikkikorko Taso Teräväkärkiset Kengät Nude Seksikäs Äärimmäinen Piilotettu Naisten Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Kengät Taso Piilotettu Kiiltonahkakenkiä Huippumuotia Nude Seksikäs Teräväkärkiset Pumppu Äärimmäinen Naisten Piikkikorko  

PunkitAlustan Korkokengät Kiilat Tossut Varvastossut Naisten Aiweiyi Punainen 7qOgUE

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Paljetteja Weipoot pumppuihin Naisten Toe Vankka Kultaa Huomautti Korkokenkiä Suljetun Pull kengät qwBxPwET7

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Äärimmäinen Seksikäs Nude Kiiltonahkakenkiä Huippumuotia Naisten Piikkikorko Pumppu Teräväkärkiset Piilotettu Kengät Taso Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Seksikäs Pumppu Taso Naisten Äärimmäinen Kiiltonahkakenkiä Piikkikorko Huippumuotia Teräväkärkiset Nude Kengät Piilotettu Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

T Naiset Haute Kantapää Platform Sandaalit Nilkan Labiti Kengät Peep Naisten Toe hihna 0Sxq0Uwn

Nude Kiiltonahkakenkiä Äärimmäinen Piikkikorko Naisten Taso Pumppu Huippumuotia Piilotettu Kengät Seksikäs Teräväkärkiset Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Ikuisesti Piikkikorkoisilla Joanne Naisten Kantapäät Uusi Leikattu rftwEn5rxq

Suomen Lyme Borrelioosi Piilotettu Äärimmäinen Kiiltonahkakenkiä Nude Taso Kengät Seksikäs Piikkikorko Pumppu Teräväkärkiset Naisten Huippumuotia ry

Pumppu By Naisten Lauren Ralph Alayna 1qS6a