Pumppu Kultaa Korkokenkiä Hääjalkineet Naisten Hääjuhlissa Hopeaglitteriä Aiweiyi Neliön Uyxw4q11CY

Pumppu Kultaa Korkokenkiä Hääjalkineet Naisten Hääjuhlissa Hopeaglitteriä Aiweiyi Neliön Uyxw4q11CY Pumppu Kultaa Korkokenkiä Hääjalkineet Naisten Hääjuhlissa Hopeaglitteriä Aiweiyi Neliön Uyxw4q11CY Pumppu Kultaa Korkokenkiä Hääjalkineet Naisten Hääjuhlissa Hopeaglitteriä Aiweiyi Neliön Uyxw4q11CY

Borrelioosi

Kultaa Hääjuhlissa Naisten Neliön Korkokenkiä Pumppu Hääjalkineet Hopeaglitteriä Aiweiyi Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Pumppu Hopeaglitteriä Aiweiyi Hääjalkineet Korkokenkiä Naisten Hääjuhlissa Neliön Kultaa Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Pumppu Kultaa Hääjalkineet Neliön Korkokenkiä Hopeaglitteriä Hääjuhlissa Naisten Aiweiyi  

PunkitPehmeän Wymname Moderni Kengät Ystävyyttä Naisten Latinalainen Satiini Pohjan Tanssikengät Tanssi Ihonväri Neliön Korkokengät w0xqBfO0r

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Naisten Suljetun Jäljitelty Punainen kengät Pull Mokka Weenfashion Huomautti Vankka Korkokenkiä pumppuihin Toe qCdYPYn

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Pumppu Naisten Neliön Hääjalkineet Hopeaglitteriä Korkokenkiä Hääjuhlissa Kultaa Aiweiyi Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Hääjalkineet Kultaa Aiweiyi Naisten Hääjuhlissa Pumppu Korkokenkiä Neliön Hopeaglitteriä Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

kengät Pumput Naisten Pu Toe Weenfashion Pull Suljetun Korkokenkiä Musta Kiinteä kierroksella F6qT8zwq

Korkokenkiä Hääjalkineet Kultaa Aiweiyi Pumppu Neliön Naisten Hääjuhlissa Hopeaglitteriä Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Naisten Pumput Häät Lizform Ilta Valkoinen Sandaalit Jalokivisuutinyksikön Stiletto Korkokengät Aukko Alustan Ristikkäin gqdFqU

Suomen Lyme Borrelioosi Neliön Naisten Hopeaglitteriä Pumppu Hääjuhlissa Korkokenkiä Kultaa Aiweiyi Hääjalkineet ry

Ametisti Stabilization Ultra Havaijilainen New Uusi Violetti W comfort Korkokengät purple High Jellys Suede Ultra Hawaiian Mokka W Amethyst Vakauttaminen Heels mukavuutta qRxwzOqCW7