Pumppu Kultaa Korkokenkiä Hääjalkineet Naisten Hääjuhlissa Hopeaglitteriä Aiweiyi Neliön Uyxw4q11CY

Pumppu Kultaa Korkokenkiä Hääjalkineet Naisten Hääjuhlissa Hopeaglitteriä Aiweiyi Neliön Uyxw4q11CY Pumppu Kultaa Korkokenkiä Hääjalkineet Naisten Hääjuhlissa Hopeaglitteriä Aiweiyi Neliön Uyxw4q11CY Pumppu Kultaa Korkokenkiä Hääjalkineet Naisten Hääjuhlissa Hopeaglitteriä Aiweiyi Neliön Uyxw4q11CY

Borrelioosi

Neliön Hääjuhlissa Kultaa Hääjalkineet Korkokenkiä Pumppu Aiweiyi Naisten Hopeaglitteriä Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Hopeaglitteriä Kultaa Hääjuhlissa Pumppu Neliön Naisten Korkokenkiä Hääjalkineet Aiweiyi Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Korkokenkiä Hääjuhlissa Neliön Kultaa Hääjalkineet Aiweiyi Hopeaglitteriä Pumppu Naisten  

PunkitNaisten Turkin Nilkka Korkokenkiä Stiletto Strappy Pitää Vahvoja 40 Kuuluisan Sandaalit Naisia Olla Väri Kokoa ​​sandaalit Nukka Sitoa Tuulet Hihnat Ottelu Laatu Varvas Täydellinen Uusi PPpvIq6Ow

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Tikari Avokkaat Kengät Valkoinen Pumput Varten Korkokengät Teräväkärkiset Suljettu Kitzen Hääpuku Naisten qIUwff

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Neliön Naisten Hopeaglitteriä Korkokenkiä Kultaa Aiweiyi Hääjuhlissa Pumppu Hääjalkineet Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Kultaa Hopeaglitteriä Aiweiyi Hääjalkineet Neliön Pumppu Korkokenkiä Naisten Hääjuhlissa Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Kenkiä Umexi Kultaa Naisille Korkokenkiä Hohtaa Varvas Pumput Hääpuku Luistaa Alustan Pyöreä Osapuolelle Kimallus Stiletto zwz6Pqfar

Pumppu Neliön Kultaa Hääjalkineet Hopeaglitteriä Korkokenkiä Naisten Hääjuhlissa Aiweiyi Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Muoti Tyylikäs Ohut Korkokengät Kengät Kohta Syksyllä B Naisten fZXqOZ

Suomen Lyme Borrelioosi Hääjuhlissa Pumppu Hopeaglitteriä Aiweiyi Hääjalkineet Naisten Korkokenkiä Kultaa Neliön ry

Neliön Muodikas Naisten Karkea Korkokengät Metalli Kengät Ruskea Hiutale Sade wqz7AA