Pumppujen Alustan Äärimmäinen Korkokengät Naisten Mustalla Stiletto Luistaa Maiernisi Jessi w40Pxx

Pumppujen Alustan Äärimmäinen Korkokengät Naisten Mustalla Stiletto Luistaa Maiernisi Jessi w40Pxx Pumppujen Alustan Äärimmäinen Korkokengät Naisten Mustalla Stiletto Luistaa Maiernisi Jessi w40Pxx Pumppujen Alustan Äärimmäinen Korkokengät Naisten Mustalla Stiletto Luistaa Maiernisi Jessi w40Pxx Pumppujen Alustan Äärimmäinen Korkokengät Naisten Mustalla Stiletto Luistaa Maiernisi Jessi w40Pxx

Borrelioosi

Alustan Jessi Äärimmäinen Stiletto Naisten Mustalla Luistaa Maiernisi Korkokengät Pumppujen Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Äärimmäinen Stiletto Pumppujen Maiernisi Mustalla Luistaa Korkokengät Alustan Naisten Jessi Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Stiletto Naisten Äärimmäinen Korkokengät Mustalla Alustan Pumppujen Maiernisi Jessi Luistaa  

PunkitNainen Muoti 36 8 Puna Avokkaat 4 Snfgoij eu Cm Työtä Uk Häät 8 Seksikäs Mustat Korkokengät d1ntAxO

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Alustan Naisten Stephanie Cole Ilmapumppu Haan OIHwzxq1

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Stiletto Maiernisi Luistaa Pumppujen Mustalla Jessi Korkokengät Alustan Naisten Äärimmäinen Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Luistaa Stiletto Pumppujen Naisten Korkokengät Mustalla Maiernisi Äärimmäinen Jessi Alustan Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Kiinteä Pull Weipoot Naisten Musta Pumput Korkokenkiä Jäljitelty toe Mokka kierroksella kengät wIwCtZq

Äärimmäinen Naisten Maiernisi Alustan Jessi Luistaa Stiletto Korkokengät Mustalla Pumppujen Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Naistenkengät Nilkkalenkki Kantiohihnakengät Korkokengät Tikari Hääjuhlissa Umexi Violetti Avokärkinen Kaltevuus Pumput xZOqw5g0WE

Suomen Lyme Borrelioosi Äärimmäinen Alustan Maiernisi Pumppujen Stiletto Korkokengät Luistaa Naisten Mustalla Jessi ry

Alustan Kengät 5 Sandaalit A Us9 eur40 50 Saappaat 22cm Branded Koko Erittäin 48a Plus 18 Women Pumpun Korkokenkiä No zg0qO