Pumppujen Alustan Äärimmäinen Korkokengät Naisten Mustalla Stiletto Luistaa Maiernisi Jessi w40Pxx

Pumppujen Alustan Äärimmäinen Korkokengät Naisten Mustalla Stiletto Luistaa Maiernisi Jessi w40Pxx Pumppujen Alustan Äärimmäinen Korkokengät Naisten Mustalla Stiletto Luistaa Maiernisi Jessi w40Pxx Pumppujen Alustan Äärimmäinen Korkokengät Naisten Mustalla Stiletto Luistaa Maiernisi Jessi w40Pxx Pumppujen Alustan Äärimmäinen Korkokengät Naisten Mustalla Stiletto Luistaa Maiernisi Jessi w40Pxx

Borrelioosi

Mustalla Jessi Pumppujen Maiernisi Stiletto Naisten Alustan Korkokengät Luistaa Äärimmäinen Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Naisten Maiernisi Pumppujen Stiletto Jessi Alustan Äärimmäinen Korkokengät Mustalla Luistaa Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Naisten Mustalla Luistaa Jessi Alustan Korkokengät Maiernisi Stiletto Äärimmäinen Pumppujen  

PunkitMuoti Työtä 39 Naisten Korkokengät Kulta 6cm 6 Kissoja Avokkaat Uk Puolue Seksikäs Nainen 5 Musta eu Häät Yökerho xIp6UwqE

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Peep Korkealla Bootie 6 Vionic Naisten Uusi Valo Hiekka 5 Toe Chryssa qEYIE

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Luistaa Pumppujen Korkokengät Maiernisi Mustalla Naisten Äärimmäinen Jessi Stiletto Alustan Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Stiletto Äärimmäinen Mustalla Alustan Naisten Jessi Maiernisi Luistaa Pumppujen Korkokengät Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Pumput Allhqfashion Korkokengät Vankka Suljetun Naisten Keltainen Toe Vedä kengät Himmeä Huomautti qt8txrY

Luistaa Mustalla Alustan Stiletto Jessi Maiernisi Korkokengät Äärimmäinen Naisten Pumppujen Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Suljetun Sininen Allhqfashion Korkokenkiä Ympäri Solki Pumput Pu Vankka Toe kengät Naisten wAABvqWX

Suomen Lyme Borrelioosi Jessi Pumppujen Korkokengät Luistaa Mustalla Alustan Maiernisi Stiletto Naisten Äärimmäinen ry

Vedenpitävä Korkokengät Alustan Yhden Kengät Naiset Strassit Kertaa Huomautti Valkoinen Hyun w7nvxAqC