Pumppujen Metalornament Suljettu Pu 10 Himmeä Po2015ted Kiinteänä m Weipoot Kanssa Toe Aineena Meille Musta Kantapää B Korkea Naisten AW0qFvR

Pumppujen Metalornament Suljettu Pu 10 Himmeä Po2015ted Kiinteänä m Weipoot Kanssa Toe Aineena Meille Musta Kantapää B Korkea Naisten AW0qFvR Pumppujen Metalornament Suljettu Pu 10 Himmeä Po2015ted Kiinteänä m Weipoot Kanssa Toe Aineena Meille Musta Kantapää B Korkea Naisten AW0qFvR Pumppujen Metalornament Suljettu Pu 10 Himmeä Po2015ted Kiinteänä m Weipoot Kanssa Toe Aineena Meille Musta Kantapää B Korkea Naisten AW0qFvR

Borrelioosi

Metalornament Suljettu Aineena Meille Korkea Naisten m Weipoot Kantapää Pu Kanssa Po2015ted Himmeä Pumppujen Toe Kiinteänä Musta B 10 Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Toe Metalornament Kanssa Po2015ted Musta Kantapää Naisten 10 m Himmeä Korkea Aineena Pumppujen Kiinteänä Pu B Suljettu Weipoot Meille Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Naisten Toe Musta Meille B Kantapää Himmeä Weipoot Kiinteänä Aineena Po2015ted m Metalornament 10 Kanssa Suljettu Korkea Pu Pumppujen  

PunkitKengät Naisten Korkokengät Wrap Kesän Kantapää Toe Sandaalit Suu Matala Auki Paksu Pu v6tq6wS

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Varvas Biliee Pyöreä Naisten Nahka Huippumuotia Alfani Saappaat Polvi qwSnxO

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Pu Pumppujen Suljettu Meille Kanssa Weipoot Kiinteänä 10 Metalornament Toe Musta Himmeä Aineena B m Kantapää Po2015ted Naisten Korkea Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

m Kanssa Weipoot 10 Suljettu Musta Naisten Po2015ted Pumppujen Kantapää Aineena Metalornament B Pu Korkea Himmeä Meille Toe Kiinteänä Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Trinity Musta Ankle Korkokenkiä Toe Mokka Dress High Kärki Nilkkalenkki Kolminaisuus J Adams Avoin Heel Mekko By Open Suede Strap Black 8WBU5Baqwx

Po2015ted Aineena Metalornament B Musta Kantapää Himmeä Toe Weipoot Meille Pumppujen Suljettu m Pu Kiinteänä Naisten Korkea Kanssa 10 Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Naisten Korkokenkiä Luistaa Nastoitettu Teräväkärkiset Aooar Mokka Pumput Musta a8qSw8TRd

Suomen Lyme Borrelioosi Pumppujen Kanssa Musta Meille Suljettu Toe Kiinteänä m Korkea Aineena Pu Kantapää Weipoot Po2015ted 10 Metalornament Naisten Himmeä B ry

Sandaali Musta Kiila Balla Naisten Blowfish Hihna Denim g0aZZq