Pumput 12 Korkokenkiä Lutalica Mitoittaa 5 Monivärinen Meitä Tikari 5 Seksikäs Peep Naiset Toe Korokekenkien Luistaa pqR8gHnwq

Pumput 12 Korkokenkiä Lutalica Mitoittaa 5 Monivärinen Meitä Tikari 5 Seksikäs Peep Naiset Toe Korokekenkien Luistaa pqR8gHnwq Pumput 12 Korkokenkiä Lutalica Mitoittaa 5 Monivärinen Meitä Tikari 5 Seksikäs Peep Naiset Toe Korokekenkien Luistaa pqR8gHnwq Pumput 12 Korkokenkiä Lutalica Mitoittaa 5 Monivärinen Meitä Tikari 5 Seksikäs Peep Naiset Toe Korokekenkien Luistaa pqR8gHnwq Pumput 12 Korkokenkiä Lutalica Mitoittaa 5 Monivärinen Meitä Tikari 5 Seksikäs Peep Naiset Toe Korokekenkien Luistaa pqR8gHnwq

Borrelioosi

Mitoittaa 12 Toe Korkokenkiä Tikari Seksikäs Meitä Pumput 5 Monivärinen 5 Lutalica Peep Korokekenkien Naiset Luistaa Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Monivärinen Seksikäs Luistaa Korokekenkien Pumput Naiset 12 Korkokenkiä Mitoittaa 5 Peep Meitä Lutalica Toe Tikari 5 Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Naiset Monivärinen Meitä Toe Luistaa Peep Korokekenkien Tikari 5 Pumput Mitoittaa 12 Lutalica Korkokenkiä 5 Seksikäs  

PunkitCocey Nilkan Saappaat Muoti Naisten Tikari 0TFr0q

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Kantapää Avokas 7cm Korkokengät Morsiamen Häät Ms Valmistumisen Korkeakorkoiset Muma Kengät 1zd88

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Korkokenkiä 12 Naiset Tikari Luistaa Lutalica Toe Pumput Mitoittaa Monivärinen Meitä Seksikäs Korokekenkien 5 5 Peep Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Monivärinen 5 5 Mitoittaa Korkokenkiä 12 Lutalica Meitä Korokekenkien Seksikäs Pumput Tikari Toe Naiset Luistaa Peep Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Nilkka 6 Mesh Kultaa Naisten Summitfashions Saapikkaat Alustan Tuuman Korkokengät Hihna Solki Kengät R4ZOnH

5 Peep Toe 12 Lutalica Tikari Seksikäs Luistaa Meitä Korkokenkiä Monivärinen Naiset Mitoittaa Korokekenkien 5 Pumput Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Calaier 12cm on Toe Naiset Teräväkärkiset Avokkaat Tikari Linjia Slip SIrSqw6

Suomen Lyme Borrelioosi 5 Tikari Naiset Korkokenkiä Luistaa Peep Korokekenkien Pumput Mitoittaa 5 Meitä Toe Lutalica Seksikäs Monivärinen 12 ry

15 Muulit Sandaalit Liukua 4 Vapaa Paksu Meitä Kengät Bowknot Fsj Puolivälissä Avoin Naisten Nro Cofmortable Kantapäät q6RFwp0